Newcastle United'ın Yeni Sahibi Muhammed bin Selman'dan, Cristiano Ronaldo'ya Kötü Haber!

İngiliz ekibi New Castle United'ı satın alan Muhammed bin Selman, takıma yıldız futbolcuların transfer edilmesi için kolları sıvadı. İngiliz ekibinde Cristiano Ronaldo'yu yakından ilgilendiren gelişme yaşanıyor.

13.10.2021-17:35 - (Son Güncelleme: 13.10.2021-17:39) Newcastle United'ın Yeni Sahibi Muhammed bin Selman'dan, Cristiano Ronaldo'ya Kötü Haber!

Arap sermayesi tarafından satın alınan Newcastle United transfer operasyonuna başlıyor. Kadrosunda Jamaal Lascelles, Joe Willock ve Allan Saint-Maximin gibi futbolcular olan İngiliz ekibi Newcastle United, Juventus ve Barcelona'nın yıldızları için kolları sıvadı.

NEWCASTLE UNİTED YILDIZ TRANSFERLERİ İÇİN KOLLARI SIVADI

Newcastle United, öncelikle teknik direktör Steve Bruce ile yolları ayırmayı planlıyor. Liverpool'un efsane futbolcularından Steven Gerrard'ın takımın başına gelmesi bekleniyor.

İngiliz basınında çıkan haberler doğrultusunda Newcastle United, Avrupa transfer piyasasına hızlı bir girişe imza atacak. Takımda Manchester City tarzı bir yapılanma olması bekleniyor. Manchester City, Arap sermayesine girmesinin ardından yıldız futbolcu Robinho'yu kadrosuna katmıştı. Daha sonra takıma Edin Dzeko, Sergio Aguero, Mario Balotelli, Frank Lampard, Kompany, Bernardo Silva, Riyad Mahrez, Rodri, İlkay Gündoğan gibi yıldız futbolcular sırasıyla katıldı.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın liderliğindeki şirket, Newcastle United'ı satın aldı. 350 milyon para harcanan bu girişimin ardından kuşkusuz Avrupa futbolu derinden etkilenecek.

NEWCASTLE UNİTED MATTHİJS DE LİGT'E YÖNELDİ

Newcastle United'ın transfer hedefindeki ilk isim Juventus formasını terleten Hollandalı futbolcu Matthijs de Ligt olduğu öğrenildi. Newcastle United'ın Hollandalı yıldız için kolları sıvadığı aktarıldı.

NEWCASTLE UNİTED CRİSTİANO RONALDO'NUN İSTEDİĞİ TAKIM ARKADAŞINA GÖZÜNÜ DİKTİ

Manchester United'a sezon başında transfer olan Cristiano Ronaldo, Juventus takımından arkadaşı Federico Chiesa'nın takımına transfer olmasını istemişti. Federico Chiesa'da Manchester United'a gelmeye sıcak bakıyordu. Manchester United'a gelmesi planlanan futbolcu için Newcastle United da devreye girdi. Cristiano Ronaldo'ya bu anlamda kötü haber geldi.

NEWCASTLE UNİTED BARCELONALI FUTBOLCULARA DA KANCAYI ATTI

Newcastle United'ın, Barcelona'dan Fransız stoper Clement Lenglet ve Brezilyalı yıldız Coutinho ile ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı. Newcastle United'ın futbolcularla ilgili yakın zamanda ciddi adımlar atması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal