10.08.2021-17:29 (Son Güncelleme:07.09.2021-17:29)


1

Fenerbahçe'nin son dönemde yaptığı en dikkat çekici transferlerden biri olan İrfan Can Kahveci'nin talipleri artıyor. Sarı lacivertlilerin kapısını İrfan Can Kahveci için son olarak İngiliz ekibi Newcastle United'ın çaldığı öğrenildi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin ve A Milli takımımızın başarılı orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United talip oldu.



3

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'den milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Fenerbahçe kadrosuna katılan İrfan Can Kahveci, gösterdiği performans ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.



4

Medipol Başakşehir'de yükselen form grafiğini Fenerbahçe'de ve A Milli takımımızda sürdüren İrfan Can Kahveci birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekmeyi başarmıştı.



5

26 yaşındaki genç oyucu İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe'nin kapısını son olarak çalan kulübün İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United olduğu öğrenildi.



6

İngiliz kulübü yetkilileri İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe kulübünden taleplerini öğrenmek isterken sarı lacivertlilerin Newcastle United'dan talebinin ise 20 milyon euro olduğu öğrenildi.



7

Newcastle United'ın teklife dönüş yapmak için süre istediği öğrenilirken İrfan Can Kahveci transferinde ısrarcı olduğu ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR