New York Times muhabiri Brent Renaud Ukrayna'da öldürüldü!

Kiev polis şefi New York Times gazetesi muhabiri Brent Renaud'un Ukrayna'da yaşanan çatışmalarda hayatını kaybettiğini bildirdi.

13.03.2022-15:56 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-17:55) New York Times muhabiri Brent Renaud Ukrayna'da öldürüldü!

ABD merkezli New York Times gazetesi muhabiri Brent Renaud, Kiev'in kuzeyindeki Irpin bölgesinde yaşanan çatışmada hayatını kaybetti.

Polis şefi bildirdi

Kiev polis şefi Andriy Nebytov, ABD'li New York Times gazetesi muhabiri Brent Renaud'un, Kiev'in kuzeyindeki Irpin bölgesinde yaşanan çatışmalarda hayatını kaybettiğini bildirdi.

New York Times açıklama yaptı

New York Times, Ukrayna'da öldürülen gazeteci Brent Renaud hakkında: "Geçmişte New York Times'a katkıda bulunmuş olmasına rağmen, Ukrayna'daki herhangi bir iş için görevlendirilmedi. Paylaşılan basın kartı, yıllar önce bir başka bir iş için verilen New York Times basın kartıdır." açıklamalarında bulundu.

Aracına saldırı düzenlendi

Ukrayna'da bulunan CNN Türk muhabiri Mücahit Topçu, ABD'li gazetecinin aracına düzenlenen saldırı sonucu hayatını kaybettiğini söyledi.

CNN Türk muhabiri Mücahit Topçu canlı yayında yaptığı açıklamalarda: "Aynı araçta bulunan bir kişinin daha ağır yaralı olduğunu ifade edelim. Sivil kayıplara bir de gazeteci eklendi. Ağır yaralı ekip arkadaşı hastanede yaşam mücadelesi veriyor." sözlerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal