Netflix’ten Dram Yüklü Film: I’m No Longer Here

27 Mayıs’ta Netflix’te sinemaseverlerle buluşan “I’m No Longer Here” filmine dair izlenimlerimizi Haber365 okurlarıyla paylaşıyoruz.

28.05.2020-13:26 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-13:20) Netflix’ten Dram Yüklü Film: I’m No Longer Here

Haber 365 (Kültür-Sanat Servisi) 190’dan fazla ülkede 167 milyon ücretli kullanıcı için farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmlerini sunan Netflix, corona günlerinde evde sinemaseverlere dram yüklü bir yapım yayınladı.

“I’m No Longer Here” adlı filmin başrolünde Juan Daniel García,Angelina Chen,Jonathan Espinoza gibi isimler rol alırken filmin yönetmenliğini Fernando Frías de la Parra üstleniyor.

Tribeca Film Festivali'nde ilk olarak gösterilen Meksika yapımı film, Meksikalı bir gencin dramatik öyküsüne odaklanıyor.

Son günlerde ne izlesem diye düşünenler için iyi bir alternatif olan yapımda, 17 yaşındaki Ulises isimli kumbiya müziğine hayran bir genç çıkıyor karşımıza…

Günlerini cumbia müziğini yavaşlatmak, dans partilerine katılmak, kıyafetlerini, saç stillerini ve çete ittifaklarını göstermek için harcayan Ulises, Meksika'nın Monterrey dağlarında, "Los Terkos" adlı küçük bir sokak çetesiyle olaya karışınca tüm hayatı darmadağın oluyor.  

Arkadaşlarını hızla gelişen bir uyuşturucu ve politik savaşın hain unsurlarından korumaya çalışan fakat kendisini çete hesaplaşmasının ortasında bulan Ulises, yanlış anlaşılma sonucu suçlu olarak algılanıyor.

Bu suçundan dolayı ailesiyle beraber Meksika’dan ABD’ye kaçan ama dansı ve müziği hiç bırakmayan genç burada kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışırken oldukça zorlanıyor.

Suç kartelinin hala peşinde olduğunu düşünen ve korkuyla yaşayan gencin yeni hayatında yeni bir aşkla karşılaşması korku dolu hayatına bir nebze olsun iyi geliyor.

IMDb puanı 7.4 olan film, 1 saat 45 dakika sürüyor. Yavaş ilerlemesinden dolayı bazı kısımlarda izleyiciyi sıksa da baş kahramanla empati yaptığınızda film akıp gidiyor.

Yabancı olduğu ülkede ayakta kalmanın zorluklarını iliklerimize kadar hissettiren film, bir kesmin ülkemizdeki yabancılara olan sert tavrını belki de yumuşatır.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal