Netflix’te Artık Otomatik Oynatma Kapatılabilecek

Netflix tarafından yapılan yeni açıklamaya göre, kullanıcıların uzun bir süredir şirkete geri bildirim yaptıkları otomatik oynatma özelliği artık isteğe göre kapatıp açılabilecek.

07.02.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-17:02) Netflix’te Artık Otomatik Oynatma Kapatılabilecek

Netflix platformunun en can sıkıcı özelliklerinden birisi de, fragmanların otomatik olarak oynatılması diyebiliriz. Kullanıcıların, söz konusu içeriğe hızlıca göz atabilmelerini sağlayan bu özellik artık kontrol altına alınabilecek.

Netflix şimdiye kadar Auto-Play olarak adlandırılan bu özelliğin kontrolünü kullanıcılara bırakmıyordu. Ancak şirkete giden çok sayıda şikayet ve geri bildirimi dikkate alan Netflix, kullanıcıları için bu seçeneği opsiyonel hale getirdi.

Birkaç saniye içinde Profil Yönetimi bölümünden, otomatik oynatma seçeneğini devre dışı bırakmanız’la bu özelliği kullanabilirsiniz.

Buna ek olarak Netflix'in çoğu kullanıcı tarafından sevilmeyen bir diğer zorunlu özelliği ise, dizilerin bir sonraki bölüme otomatik olarak geçmesiydi.

Platforma gelen yeni seçeneklerle birlikte artık dizinin diğer bölümüne otomatik olarak geçilip geçilmeyeceği de sizin inisiyatifinizde olacak. Belirtmek gerekirse bu özellikler kullanıma sunuldu ve kullanılmaya başlanılabilir.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal