16.09.2020-15:50 (Son Güncelleme:20.01.2022-10:39)


1

CHARLIE’NİN ÇİKOLATA FABRİKASI

CHARLIE’NİN ÇİKOLATA FABRİKASI

Sıra dışı bir görünüme sahip olan Willy Wonka’nın bir çikolata fabrikasında yaşanan maceralarını konu alan film, ailecek keyifle izlenecek filmler arasında yerini alıyor.



2

ÇILGIN HIRSIZ

ÇILGIN HIRSIZ

Kötü kalpli Gru, gökyüzünden Ay’ı çalmak için bir plan yapar. Ancak işler plandığı gibi gitmez. Kimsesiz üç çocuğun bakımını üstlenmek zorunda kalınca görevini yerine getirmekte zorlanır.



3

DOLITTLE

DOLITTLE

Kraliçe Victoria hastalandığında münzevi Dr. Dolittle ile genç çırağı ve hayvan dostları, sihirli bir tedavi bulmak üzere epik bir maceraya yelken açar.



4

EN KORKUNÇ MASAL

EN KORKUNÇ MASAL

Korku hikâyeleri meraklısı Alex, her gece tüyler ürpertici bir masal anlatmazsa kötü kalpli bir cadının sihirli dairesinde yeni arkadaşıyla sonsuza dek mahsur kalacaktır.



5

HER ŞEYE EVET

HER ŞEYE EVET

Çocuklarına genelde hayır diyen bir anne ve baba, bir günlüğüne onların en çılgın isteklerine bile evet demeye karar verir. Eğlence ve macera dolu bir güne hazır olun.



6

THE KARATE KID

THE KARATE KID

1984 klasiği filmin yeniden yapımında Dre, Çin'de mütevazı bir kung fu ustasının rehberliğinde kendini bir zorbaya karşı korumayı öğrenir.



7

KAYKAYCI KIZ

KAYKAYCI KIZ

Hindistan kırsalındaki bir genç, hayatını değiştirecek kaykay tutkusunu keşfeder. Yarışlara katılma hayalinin peşindeki bu genci zorlu bir yol bekliyordur.



8

RÜZGARI DİZGİNLEYEN ÇOCUK

RÜZGARI DİZGİNLEYEN ÇOCUK

Bir fen bilgisi kitabından esinlenen 13 yaşındaki William Kamkwamba, Malavi'deki köyünü kıtlıktan kurtarmak için bir rüzgâr türbini inşa eder. Gerçek bir hikâye.



9

SİHİRLİ DADI

SİHİRLİ DADI

Kısa süre önce dul kalan Bay Brown ve onun otoriter halası, yaramaz çocukları kontrol edemez. Ama onlara bakmak üzere sihirli Dadı McPhee'nin gelişi her şeyi değiştirir.



10

KUTUP EKSPRESİ

KUTUP EKSPRESİ

Bu sevgi dolu hikâyede, Noel arifesinde trenle Kuzey Kutbu'nun yolunu tuttuktan sonra genç bir çocuğun bayram ruhuna olan inancı tazelenir.



11

UMUDUNU KAYBETME

UMUDUNU KAYBETME

Chris ve oğlu, evden tahliye edilince zor zamanlar geçirir. Çaresiz kalan Chris, bir hisse senedi brokerlik firmasında ücretsiz stajyerliği kabul eder.



12

MOGLİ: ORMAN ÇOCUĞU

MOGLİ: ORMAN ÇOCUĞU

Ormanda hayvanlar tarafından büyütülen yetim bir çocuk, tehlikeli bir düşmanla ve kendi insan kökenleriyle yüzleşirken kaderinin kontrolünü ele geçirir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR