Netflix Uysallar 2. sezon ne zaman başlayacak?

Netflix 'te geçtiğimiz günlerde seyirciyle buluşan Uysallar dizisi gündeme oturmuş durumda.İlk sezonunun bitiren izleyenler ,daha şimdiden 2. sezonun ne zaman çekileceğini merak etmiş durumdalar. Netflix Uysallar 2.sezon ne zaman başlayacak ?sayfamızın devamından okuyabilirsiniz.

05.04.2022-14:32 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-14:32) Netflix Uysallar 2. sezon ne zaman başlayacak?

31 Mart'ta tüm dünya ve kendi ülkemizde gösterime sunulan Netflix'in orijinal Türk dizisi ''Uysallar'' tüm izleyenlerin beğenisini fazlasıyla almış oldu.

Onur Saylak'ın yönettiği ,Haluk Bilginer ve Uğur Yücel gibi dev isimlerin bir arada yer aldığı Uysallar ,ilginç hikayesiyle dikkatleri üzerine çekti.1. sezonu izleyenler ,2.sezonun ne zaman çekileceğini şimdiden İnternet sayfalarından araştırır oldular.İlk sezonun 8 bölümden oluşmasının üzerine , 2. sezonun kaç bölüm çekileceği'de şimdiden merak edilenler arasında.

Uysallar

 Peki 2. Sezon çekilecek mi?

Dizide orta yaş sendromun'da olan bir mimarın ,aile yaşantısından başka bir hayat yaşadığı ve verdiği mücadele yer almaktadır.Uysal ailesinin mükemmel gözüken hayatlarının içinde nasıl başka hayatlar olduğunu izleyeceğiz.Modern baskıların olduğu bir yaşantıyı anlatan dizide ,nasıl devam edecek konusu şimdiden merak edilirken, 2.sezon çıkış zamanına dair henüz bir açıklama Netflix' ten yayınlanmamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal