Netflix, Türkiye İçin İş İlanı Yayınladı!

Netflix, Türkiye ofisi için yeni iş ilanları yayınladı. Şirketin 2021 yılının ikinci yarısında İstanbul’da açacağı ofis, Netflix Türkiye ekiplerine ev sahipliği yapması için hazırlıkları başladı.

26.02.2021-11:47 - (Son Güncelleme: 26.02.2021-11:47) Netflix, Türkiye İçin İş İlanı Yayınladı!

Netflix Türkiye ofisi için paylaştığı iş ilanlarını, kendi web sitesinde yayınladı. İlanlardan ilki, Post Prodüksiyon Koordinatörü; ikincisi ise Fiziksel Üretim Koordinatörü için. İlanlara bakılırsa şirket, Türkçe orijinal içeriklerinin üretilme aşamasında görev alacak yeni çalışanlar arıyor.

Post Prodüksiyon Koordinatörü

Netflix Türkiye ofisinde görev alacak Post Prodüksiyon Koordinatörü, Netflix’in Türkçe orijinal içerikleri de dahil olmak üzere çok çeşitli projelerini denetlemekten sorumlu olacak.

Fiziksel Üretim Koordinatörü

Netflix Türkiye ofisi bünyesinde görev alacak olan Fiziksel Üretim Koordinatörü, Netflix’in İstanbul merkezli Yerel Dilde Orijinal İçerik Üretim Yönetimi ekibine bağlı olacak.

Netflix bundan önce iki ilan daha vermişti

Şirket, İstanbul’da açacağı ilk Türkiye ofisi için şimdiye kadar iki iş ilanı daha yayınlamıştı. Yayınlanan ilanlardan ilki Ofis Müdürü; ikincisiyse Operasyon Yöneticisi pozisyonlarındaydı. Fakat Netflix bu iki ilanı kaldırdı. Anlaşılan o ki şirket, bu iki pozisyonda aradığı çalışanları bulmuş.








DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal