Netflix Fatih Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak? Belgeselin adı resmi olarak TERİM oldu

Galatasaray'ın tecrübeli eski teknik direktörü Fatih Terim'in belgeselinin çekileceği ve belgeselinde Netflix'de yayınlanacağı öğrenilmişti. Fatih Terim belgeselinin ne zaman yayınlanacağını merak edenler için konuyla ilgili Netflix Türkiye'den bir açıklama geldi.

07.04.2022-01:32 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-01:32) Netflix Fatih Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak? Belgeselin adı resmi olarak TERİM oldu

Dijital yayın platformu Netflix, yakın bir süreçte yayına girecek olan içeriklere ilişkin bir açıklama yaparken, açıklamanın içerisinde Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim adına çekilecek olan belgeselin de olacağı görüldü.

Netflix Fatih Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak?

Galatasaray'ın efsaneleşen eski hocası Fatih Terim hakkında yapılacak olan belgeselin adının TERİM olması konusu ilk grande olarak değerlendirilip bu yönde düşünüldü ve sonrasında belgeselin adının resmi olarak TERİM olmasına karar verildi.

Netflix Fatih Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in gelecek süreç içerisinde yayınlanacak olan içerikler arasında Terim belgeselini de duyurması izleyiciler arasında büyük heyecan yarattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal