Nesrin Cavadzade'nin Menajerinden La Casa De Papel Açıklaması

Dünyaca ünlü olan İspanyol dizi La Case De Papel'de rol alacağı iddiası ortaya atılan Nesrin Cavadzade'nin menajerinden açıklama geldi.

06.07.2018-16:08 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-17:26) Nesrin Cavadzade'nin Menajerinden La Casa De Papel Açıklaması

Şimdilerde sezon finaline girmiş olan Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakterine hayat veren başarılı oyuncu Nesarin Cavadzade'nin dünyaca ünlü La Case Papel'de rol alacağı iddia edilmişti.

Nesrin Cavadzade'nin dizinin 3. sezonunda yer alacağı ve 'İstanbul' karakterini canlandıracağı yönünde haberler çıkmıştı. Çıkan bu haberler üzerine Nesrin Cavadzade'nin menajeri açıklamalarda bulundu.

Nesrin Cavadzade'nin menajeri Selin Kök, 'Çıkan bazı haberler doğru. Görüşmeler sürüyor. İlk görüşmeden olumlu sonuç çıktı. Bir görüşme daha yapılacak. Nesrin Hanım 4-5 dil bilen bir oyuncu, bu onu daha da farklı kılıyor.

Canlandırılacak karakterle ilgili şimdilik bir bilgi vermem doğru olmaz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene İspanyol yapımı El Desentierro adlı sinema filminde kamera karşısına geçti ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Tercih edilmesinde önemli faktörlerden biri de bu olsa gerek...' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal