19.01.2021-09:38 (Son Güncelleme:30.11.-0001-00:00)


1

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiriyor. Hızla kilo kaybeden ünlü oyuncudan kötü haber geldi.



2

Sefirin Kızı adlı dizide Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün geçtiğimiz günlerde 'geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi konuldu.



3

Yaşadığı sağlık nedenleri dolayı Neslihan Atagül’ün 10 gün rapor aldığı belirtildi. Yaşanan bu gelişmeler ünlü oyuncunun hayranlarını üzerken Atagül’den yeni bir açıklama geldi.



4

Neslihan Atagül, dün akşam başrolünü üstlendiği Sefirin Kızı dizisi yayınlanırken sosyal medya hesabında bir açıklama yaptı.



5

Instagram sayfasında açıklamada bulunan Neslihan Atagül, sevenlerini üzdü. Ünlü oyuncu, sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldığını açıkladı.



6

Veda paylaşımı yapan Neslihan Atagül, şu ifadeleri kullandı: ‘Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum’



7

‘Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar!’



8

‘Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere…’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr