Nergis Nesrullayeva kimdir, kaç yaşında ve nereli?

İrem Derici Cem Belevi ilişkisini bitiren kişi olduğu iddia edilen ünlü manken Nergis Nesrullayeva hakkındaki araştırmalar artmış durumda. Peki Nergis Nesrullayeva kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tüm soruların yanıtları haberimizde...

10.05.2022-15:26 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-15:26) Nergis Nesrullayeva kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Ünlü şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden ''Saltanat sona erdi. Çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler.'' sözleriyle meslektaşı ve sevgilisi Cem Belevi ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. Bazı iddialara göre İrem Derici Cem Belevi aşkının bitmesine yol açan kişi ünlü manken Nergis Nesrullayeva oldu. Bu iddialar magazin dünyasının gündemini sallarken Nergis Nesrullayeva’nın hayatı da bir çok kişi tarafından araştırılan konular arasında yer almaya başladı.

Nergis Nesrullayeva kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Nergis Nusrellayeva

Nergis Nesrullayeva 1997 yılında Rusya’nın başkenti Moskova’da dünyaya geldi. Daha önce Best Model yarışmasında da yer alan Nergis Nesrullayeva, bir dönemin gündem programı İşte Benim Stilim programındaki yarışmacılardan birisi olmuştu. Nesrullayeva, modellik dışında oyunculuk mesleğiyle de ilgilenmiş, alanda da eğitimler almıştır.

Nergis Nusrellayeva

Instagram hesabında yaklaşık 20 bin takipçisi bulunan güzel modelin hesabına @nergisnesrullayeva adresinden ulaşabilirsiniz. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal