Nerede deprem oldu? Van'da deprem mi oldu? 21 Mayıs 2022 Cumartesi Van'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli deprem listesi

Kandilli Rasathanesi AFAD'ın son depremlerle ilgili yayınladığı verilerine göre Van'da 4.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Van'ın Çaldıran ilçesinde hissedilen deprem bölge halkına panik yarattı. Depremin hemen ardından AFAD ve Kandilli deprem listeleri araştırılırken depremin merkez üssü ile birlikte şiddeti hakkında sorgulamalar yapılmaya başlandı.

21.05.2022-00:32 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-00:32) Nerede deprem oldu? Van'da deprem mi oldu? 21 Mayıs 2022 Cumartesi Van'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli deprem listesi

Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın deprem verilerine göre Van'da 4.1 şiddetinde bir sarsıntı meydana geldi. Saat 23:41'de olduğu tespit edilen depremin merkez üssünün ise Van'a bağlı Çaldıran ilçesi olduğu belirlendi.

21 Mayıs 2022 Cumartesi Van'da korkutan deprem

21 Mayıs 2022 Cumartesi Van'da korkutan deprem!

depremin hemen ardından çok sayıda vatandaş Kandilli Rasathanesi AFAD'ın son depremler listesini incelemeye başladı. Yerin 3.20 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntı Çaldıran ilçesine yakın çevre ilçelerde de hissedildi.  Sarsıntının hemen ardından bölgede yaşayan vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, depreme herhangi bir can veya mal kaybının olmadığı bildirildi.

Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

AFAD son depremler listesi

Afad son depremler listesi

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal