05.08.2022-15:52 (Son Güncelleme:05.08.2022-16:44)


1

Neler olmuştu?

Neler olmuştu?

Geçtiğimiz aylarda önce hamile olan sonra ise koronavirüs olduğunu söyleyen Namlı bir süre programda olmayacağını duyurmuştu.



2

Nur Tuğba programdan ayrılmıştı!

Nur Tuğba programdan ayrılmıştı!

Hakan Ural'ın yayın arkadaşı olan Nur Namlı'nın bebek haberini "Nur Tuğba hamile. Ailemize biri daha katılacak. Cinsiyeti ise erkek" sözleriyle duyurmuştu.



3

Koranavirüse yakalanmıştı

Koranavirüse yakalanmıştı

"Herkese merhaba, bu fotoğrafı bugünkü yayından...Bilerek seçtim çünkü iyi olduğumu sizinle paylaşmak istedim. Bugün belimin ağrısı nedeniyle tedbiren yaptırmış olduğum Covid 19 testim pozitif çıktı.



4

Çok hafif semptomlarla geçiriyorum, sağlık durumum gayet iyi merak etmeyin. Hamilelikle birlikte bağışıklık sistemin olduğundan daha çabuk etkilendi sanırım. Hem ben hem bebeğim gayet iyiyiz. En kısa zamanda beraberiz. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler"



5

Yeni sezon başlıyor

Yeni sezon başlıyor

Bu sezonda da fark yaratacak olan ikili, 08 Ağustos Pazartesi günü izleyicisi ile buluşuyor.



6

Gündeme ve insana dair her şeyin konuşulduğu “Neler Oluyor Hayatta” pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün canlı yayınla saat 09.00’da Kanal D’de...



7

Nur Tuğba programda olmayacak

Nur Tuğba programda olmayacak

İddilara göre Hakan Ural, yeni sezona tek devam etmek istedi. Namlı'nın rahat bir hamilelik süreci geçirmesini istediği için böyle bir teklifte bulunduğu söylenenler arasında yerini aldı.



8

Ural ya da Namlı konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr