Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı hastalığı ne, programda neden yok? Nur Tuğba Namlı hamile mi?

Kanal D’de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programı sunucusu Nur Tuğba Namlı’nın hamile olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı. Peki Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı hastalığı ne, programda neden yok? Nur Tuğba Namlı hamile mi? Tüm soruların yanıtı ve fazlası haberimizde...

23.06.2022-11:10 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-11:10) Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı hastalığı ne, programda neden yok? Nur Tuğba Namlı hamile mi?

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen magazin programı Neler Oluyor Hayatta, yayın hayatına tüm hızıyla devam ederken programın izleyenlerini şok edecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre programın sunucularından birisi olan Nur Tuğba Namlı, hastalığı ve hamile olması sebebiyle bir süre boyunca Neler Oluyor Hayatta programındaki sunuculuk görevini yerine getiremeyecek. Peki Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı hastalığı ne, programda neden yok? Nur Tuğba Namlı hamile mi?

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı hastalığı ne, programda neden yok?

Nur Tuğba Namlı’nın Neler Oluyor programının yeni bölümünde ekranlarda gözükmemesi sebebiyle ‘’Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı hastalığı ne, programda neden yok? Nur Tuğba Namlı hamile mi?’’ sorularının ciddi şekilde tartışılmasına yol açtı. Neler Oluyor Hayatta’da Nur Tuğba Namlı’nın partneri olan ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural ise izleyenlerin merakla beklediği açıklamayı yaptı.

Nur Tuğba Namlı

Hakan Ural’ın yaptığı açıklamaya göre Nur Tuğba Namlı hamileliği sebebiyle programda bir süre yer alamayacak. Fakat Namlıdan bir de kötü haber geldi. Nur Tuğba Namlı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını kaydederek, evde karantinada olduğunu ve Neler Oluyor Hayatta programında bir süre yer almayacağını açıkladı. Namlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Herkese merhaba, bu fotoğrafı bugünkü yayından... Bilerek seçtim çünkü iyi olduğumu sizinle paylaşmak istedim. Bugün belimin ağrısı nedeniyle tedbir amacıyla yaptırmış olduğum Covid 19 testim pozitif çıktı. Çok hafif semptomlarla geçiriyorum, sağlık durumum gayet iyi merak etmeyin." sözlerine yer verdi.

Nur Tuğba Namlı’nın ekranlara ne zaman döneceği konusunda ise henüz bir gelişme yaşanmadı. Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı hastalığı ne, programda neden yok? Nur Tuğba Namlı hamile mi? sorularının yarattığı belirsizliklerin bir süre daha devam edeceği düşünülüyor. Neler Oluyor Hayatta programınının yeni bölümünün de bugün ekranlarda olmaması insanların gündeminin zirvesinde yer almıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal