16.12.2023-16:26 (Son Güncelleme:30.12.2023-16:41)


1

Güzellik merkezlerinin bir zenginlik alameti olduğunu içtiği altın tozlu kahveyle, kapıya gelen kuryeye içinden geldi diye hediye ettiği çeyrek altınla düşündüren Dilan Polat, geçtiğimiz aylarda hiçbirimizin ruhunun duymadığı bir çetenin çöküşünün başlangıcı olurken güzellik merkezi olan herkesi korku içinde bırakmıştı. Dilan-Engin Polat çifti kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, peşi sıra tutuklanıp yanlarına gönderilen Bahar-Nihal Candan kardeşler ve şampiyonlar ligi masası sakinleri şüphesiz magazin gündeminin bu seneki en vazgeçilmez olayı oldu.



2

Dilan-Engin Polat çiftiyle gelişen dolandırcılık soruşturmaları hız kazanırken, Seçil Erzan ve Fatih Terim fonu, magazin gündemini sallayan bir başka olay oldu. Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın hayali fon yaratarak futbolcu ve iş insanlarını dolandırdığı dava büyük yankı uyandırdı. Erzan'a para kaptıranlar. arasında bulunan iş insanı Mert Zeydanlı, içinde 1 milyon 525 bin dolar bulunan çantayı taşırken zorlandığını anlatmıştı.



3

Ünlü şarkıcı Gülşen İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında TCK'nin 216. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmanın ardından gözaltına alınan ünlü şarkıcı Gülşen dün akşam saatlerinde tutuklanmıştı.



4

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir 28 Ağustos 2022 tarihinde evlenmiş ve evliliklerinin sekizinci ayında ortak bir açıklama yaparak boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. Boşanma sebebinin Demet Özdemir'in rol arkadaşı ile olan yakınlaşması olduğunu.



5

Hakan Sabancı ve Hande Erçel çifti Mart ayından beri romantik ilişki içerisindeler. Başlangıçta her ne kadar bunu gizli yaşamak isteseler de, 6 Mart'ta birlikte gittikleri Paris tatilinin dönüşünde, havalimanında magazin mensuplarının objektiflerine takılmışlardı. Tabii daha sonrasında Haziran ayında birlikte gittikleri Coldplay konseri görüntüleri her şeyin başlangıcı oldu. Çift çok konuşulan ilişkilerine hala devam ediyor.



6

Bu yıl aramızdan ayrılan usta sanatçı Özkan Uğur'un vefatı da şüphesiz canımızı en çok yakan haberlerden biriydi. Akciğerinde oluşan farklı problemler nedeniyle vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başlayan usta sanatçı 8 Temmuz 2023'te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.



7

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşayan ve bu yıl anlaşmalı olarak ilişkilerini noktalayan Afra Saraçoğlu, TV Dizisi olan Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir ile başrolü paylaşmasının ardından "aşk başladı" söylentilerini de beraberini getirdi. Sonrasında verdikleri pozlar ve çıktıkları tatil pozları, bunları doğrular nitelikteydi. Geçtiğimiz günlerde ise Afra Saraçoğlu, bir davette Mert Ramazan Demir ile ilişkilerini bitirdiği iddialarına "Sadece arkadaşız" yanıtını vererek hayranlarını şaşırtmıştı.



8

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'ü ''Aşkın Tarifi'ndeki rol arkadaşı Serra Arıtürk ile aldattığı iddia edilmişti. Bu olaylardan bir süre sonra bir etkinlikte başka bir kadınla samimi görüntüleri ortaya çıkan Doğulu'dan ilginç açıklamalar gelmişti. Neslihan Atagül ise adeta ''Kemalim yapmaz'' diyerek eşinin yanında olmuştu.



9

Bircan Bali, ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiğini iddia etmişti. Oyuncu Sancaktutan sosyal medya hesabından açıklama yapmak zorunda kalmış ve bileklerinin fotoğrafını paylaşmıştı. Magazin gündeminde en çok yankı uyandıran olaylardan biri olan konuda Bircan Bali birçok ünlü isimden de sert tepkiler almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr