08.01.2024-17:08 (Son Güncelleme:08.01.2024-17:27)


1

Ünlü oyuncu Nejat İşler iddiaya göre bir gece kulübünde arkadaşı Birce Akalay'la beraber eğlendiği esnada yanına eski rol arkadaşı olan İnanç Konukçu geldi.



2

İşler, aldığı alkölün etkisiyle yanına gelen arkadaşını tanıyaamdı ve suratına yumruk attı. Bir iddiaya göre ise çıkan arbedede Birce Akalay başını sert şekilde duvara çarptı.



3

Son olarak Aile dizisindeki Cihan karakteriyle izleyici karşısına çıkan ve büyük beğeni toplayan Nejat İşler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme oturuyor.



4

Ortaya atılan bir iddiaya göre, Nejat İşler, Asmalımescit’te bir gece kulübünde Birce Akalay ile eğlenmeye çıktı. O esnada yanlarına gelen Behzat Ç. dizisinden rol arkadaşı İnanç Konukçu İşler'den hiç beklemediği bir hoş geldin aldı.



5

TV100'de yer alan habere göre; alkolün etkisiyle Konukçu’yu tanıyamayan Nejat İşler, eski rol arkadaşının suratına yumruk attı.



6

Bu akıllara durgunluk veren anlar sadece bununla da bitmiyor. İddiaya göre çıkan arbedede Birce Akalay da başını sert şekilde duvara çarptı. Yaşanan olayla ilgili konuşan İnanç Konukçu, “Bizim aramızda tatsız bir olay olmaz. Abim bana kızar. Ben abime sinirlenirim sadece. Ben içime atarım. Abim bana kızar ama…” sözlerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr