15.02.2024-12:46 (Son Güncelleme:15.02.2024-12:46)


1

Neredeyse 20 yıl boyunca farklı isimlerle farklı kanallarda ekranlara gelen ve Türkiye'nin en çok izlenmiş dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'nin farklı bir proje ile dijital bir platformda yayınlanacağı iddiası sevenlerini heyecanlandırdı.



2

Türk televizyonlarının belki de en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'nin yeni bir versiyonla dijital bir platformda yayınlanacağı iddiası ortaya atıldı.



3

Tüm bölümleri merakla izlenen Kurtlar Vadisi, yıllar sonra tekrar ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yayın tarihi 2024 olarak belirtilen dizi için heyecanlı bekleyiş ise sürüyor.



4

'Kurtlar Vadisi Kaos’un seyirciyle bulaşacağı platform halen belli olmamış ve gizemini korurken sosyal medyada ortaya atılan iddia gündeme oturdu.



5

Kurtlar Vadisi'nin dijital platform Exxen'de yayınlanacağı iddiası ortalığı karıştırdı.



6

Kurtlar Vadisi hakkında 2 yıldır yeniden çekileceği şeklinde iddialar var fakat dizinin Exxen'de yayınlanıp yayınlanmayacağına yönelik resmi bir bilgi henüz yok.



7

Sosyal medyada konuşulan iddialar hakkında platformun sahibi Acun Ilıcalı'dan herhangi bir açıklama ise henüz gelmedi.



8

Geçtiğimiz aylarda Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümleri için çalışmalara başlayacaklarını açıklayan Necati Şaşmaz, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için" diye konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr