Nazilli Belediyespor'a Coronavirüs Engeli!

TFF 3. Lig 3’üncü Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’un bu hafta yapmayı planladığı olağanüstü kongresi corono virüs yüzünden ertelendi.

18.03.2020-12:14 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-12:09) Nazilli Belediyespor'a Coronavirüs Engeli!
TFF 3. Lig 3. Grup kulüplerinden Nazilli Belediyespor’un bu hafta yapmayı planladığı olağanüstü kongresi corono virüse takıldı. Kongre, İçişleri Bakanlığı’nın paylaştığı önlemler altında 2. bir emre kadar ertelendi. Nazilli Hükümet Konağı içinde yer alan İlçe Dernekler Masası’ndan tebligatı Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan aldı.

Başkan Yelkovan, “Çin’in Vuhan kentinden başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen koronavirus salgınından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek için Sağlık Bakanlığı’nın yapmış olduğu değerlendirmeler ve İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu tedbirler kapsamında birincisini 19 Mart Perşembe, ikincisini 26 Mart Perşembe günü gerçekleştirileceğimizi duyurduğumuz olağanüstü genel kurul kararımız geçici olarak ertelenmiştir” ifadelerini kullandı.

Nazilli Belediyespor Başkanı Yelkovan, “Aldığımız tebligat gereği ikinci emre kadar kongremiz ertelendi. Yapacak bir şey yok. Devletimiz böyle uygun gördü. Her şey sağlıklı bir dünya için. Olağanüstü genel kurulumuz ile ilgili toplantı saati ve günü ilerleyen süreçte koronavirus salgını kapsamında uygulamaya konulan tedbir kararları kaldırıldıktan sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır” dedi. Yelkovan, sezonun 2. devresinde istifa eden Nurettin Özkat’ın yerine yönetim içinden başkanlık görevine yükseltilmişti
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal