Naz Aydemir Akyol: 'Onlarla Kendimizi Daha Güçlü Hissediyoruz.'

A Milli Kadın Voleybol Takımı voleybolcularından Naz Aydemir Akyol, bir çok konuda açıklama yaptı.

31.12.2019-16:13 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-18:50) Naz Aydemir Akyol: 'Onlarla Kendimizi Daha Güçlü Hissediyoruz.'

A Milli voleybolcu Naz Aydemir Akyol, "Son Avrupa Şampiyonası’ndaki performansı yakalayabilirsek, olimpiyat yolunda önümüzün açık olduğunu düşünüyorum.

Milli takımda bulunmaktan büyük bir onur duyuyorum. Çünkü bir ülkeyi temsil etmek oldukça ağır bir sorumluluk. Bu bayrağı göndere çektirmek, 80 milyonu arkamıza alıp onların gücüyle beraber sahada var olabilmek oldukça önemli. Bu yüzden kendi adıma hem büyük bir mutluluk hem de çok bir gurur.

Şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. En belirleyici faktörün kendi performansımız olacağını söyleyebilirim. Rakiplerden çok, sahada bizim ne yapacağımız daha önemli. Son Avrupa Şampiyonası’ndaki performansı yakalayabilirsek, olimpiyat yolunda önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Aslında mini bir Avrupa Şampiyonası olacağını söyleyebiliriz. Şu an Avrupa’nın en iyi 8 takımı arasında gösterilen ülkeler, şampiyon olabilmek ve olimpiyatlara katılabilmek için mücadele edecek.

Avrupa’da birçok vatandaşımızın yaşadığını biliyoruz. Hollanda’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı Apeldoorn’da oynayacağımız karşılaşmalara bekliyoruz. Onlarla kendimizi daha güçlü hissediyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal