09.04.2019-11:40 (Son Güncelleme:03.05.2024-21:06)


1

İnsanların yıllar önce nasırlarını tedavi etmek ve cildini yumuşatmak için kullandıkları çeşitli ev ilaçlarını sizler de deneyebilirsiniz.



2

Bazı aspirinleri ezin 5 ila 6 tablet aspirin ezin ve tozu limon suyu ve suyla karıştırın. Nasır üzerine yerleştirilebilecek bir macun hazırlayın. Bölgeyi sıcak bir havluyla sarın ve plastik bir torba ile örtün. Yaklaşık 10 dakika sonra, nasırları bir pomza taşıyla sıyırın. Diyabetikseniz veya aspirine alerjiniz varsa bu yöntemi kullanmayın.



3

Gece boyunca aloe kullanın Bitkinin etli kısmını veya jeli nasıra uygulayın ve bir bandajla örtün. Nasır şimdi aşağıya eğilecek kadar yumuşak olmalıdır.



4

Ananas dilimleri ile ovalayın Ananas kabukları , nasırların yumuşamasına ve giderilmesine yardımcı olabilecek enzimlere sahiptir. Nasırın üzerine küçük bir parça taze ananas kabuğu yerleştirin ve yerinde tutmak için bir bezle sarın. Bu, bir hafta boyunca gece bir kez yapılmalıdır. Alana ananas suyu uygulamak da sarma işleminden önce ve sonra yardımcı olabilir.



5

Biraz çay içerek ıslatın Güzel, ılık çay her zaman rahatlatıcıdır, ancak cilt için de iyi olabilir. Nasırlarınızı ıslatırken, papatya çayı veya çay ağacı yağını suya karıştırın. Bu cildinizin kurumasına yardımcı olacaktır. Çay cildinizi lekelerse, bu kolayca sabun ve suyla çıkabilir.



6

Yağı A ve E vitaminlerinden alın Vitaminler topikal olarak kullanılsa bile cildinizi tedavi etmeye yardımcı olabilir. Bir iğne alın ve A veya E vitamini kapsülü batırın . Yağı toplayın ve nasırınıza uygulayın. Bunu uyumadan önce yapın ve nasır iyileşene kadar devam edin



7

Bir sirke sosu yapın Bir pamuğu sirkeye batırın yara dokusuna bantlayın. Gece boyunca alan üzerinde bırakın ve daha sonra bir pomza taşıyla ovalayın. Sirkenin çevredeki cilde değil, nasıra temas ettiğinden emin olun.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr