Narsingh Beşiktaş'a mı Transfer Oluyor? Narsingh Kimdir, Kaç Yaşında?

Beşiktaş'ta transfer konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Tyler Boyd transferini bitirmeye çok yaklaşan siyah-beyazlılar, bir yandan da Narsingh ile ilgileniyor.

28.06.2019-11:39 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-11:32)

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta taraftarlar heyecanla yeni takviyeleri bekliyor.Bir süredir gündemde olan Tyler Boyd konusunda görüşmeler olumlu ilerlerken kulübü Vitoria Guimaraes'in de inadı kırıldı.

2 milyon Euro'da direten Portekiz ekibi, oyuncunun da Beşiktaş'a gitmek için istekli olmasından ötürü 1.5 milyon Euro'ya kadar indi.Yeni transferlerin bütçesini Bankalar Birliği ile yapılacak yapılandırma anlaşması ile belirleyecek olan siyah-beyazlılar, bu anlaşmanın imzalanmasının ardından Guimaraes'e bonservisi yollayacak ve Boyd'a resmen imzayı attıracak.

SÜRPRİZ BOMBA NARSINGH

Kartal'ın kanat bölgesi için gündeme aldığı bir diğer isim olan Luciano Narsingh'te flaş gelişmeler yaşandı.

İngiltere Championship ekiplerinden Swansea ile sözleşmesi 1 Temmuz itibarıyla sona erecek Hollandalı yıldızla bir süredir temasta olan siyah-beyazlılar, her konuda anlaşmaya vardı.Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da bu transfere sıcak baktığı ifade edilirken son anda bir aksilik yaşanmazsa Narsingh'in Beşiktaş forması giymesi bekleniyor.

NARSINGH Kimdir?

Her iki kanatta da forma giyebilen Hollandalı futbolcu, kariyerine Ajax altyapısında başladı.


Zeegburia ve Heerenveen alt yapılarında da oynayan 25 yaşındaki futbolcu, 2010 yılında Heerenveen A takımına alındı.
Forma giydiği iki sezon boyunca burada gösterdiği performansla dikkatleri çeken genç futbolcu 4.1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında PSV Eindhoven'a transfer oldu.

Sağ ayağını etkili kullanan Narsingh, her iki kanatta da görev yapabiliyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal