Naomi Campbell 50 Yaşında Anne Oldu!

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell, 50 yaşında anne oldu. Campbell kızının fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden sevenleri ile paylaştı.

19.05.2021-14:19 - (Son Güncelleme: 19.05.2021-16:45) Naomi Campbell 50 Yaşında Anne Oldu!

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell, hayranlarını şoka sokan bir haberi sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. 50 yaşındaki Campbell ilk kez anne olduğunu duyurdu.

‘BENİ ANNESİ OLARAK SEÇTİ’

Sosyal medya hesabından bebeğin ayağını gösteren bir fotoğraf paylaşan ve kız çocuğunun dünyaya geldiğini belirten Campbell, ‘Bu küçük ve güzel nimet beni annesi olarak seçti. Bu güzel ruhun hayatımda olmasından ötürü onur duyuyorum. Seninle aramdaki bağı tarif edecek bir kelime yok. Daha büyük bir aşk olamaz’ dedi.

Campbell bebeğinin babası ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. İngiliz basınının iddiasına göre, ünlü model taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi oldu.

‘YALNIZ ANNE OLMAK İSTEMİYORUM’

Campbell 2017’de Evening Standard’a verdiği bir röportajda anne olma isteğinden bahsetmişti. Campbell, ‘Çocuk sahibi olmayı her zaman düşünüyorum. Bilimin geldiği noktayı düşünürsek sanırım ne zaman istersem olabilirim. Ancak yalnız bir anne olmak istemiyorum. Bir baba figürünün önemli olduğunu düşünüyorum. Bugün için hislerim bu yönde’ şeklinde konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal