Nakit ihtiyacı olanlara büyük müjde: Sıfır faizle 10 bin TL kredi veriliyor! 18 yaşından büyük olmak yetiyor

Günlük ihtiyacı olan vatandaşlara sıfır faizli 10 bin TL kredi müjdesi geldi. Ekonomik olarak zor günlerden geçen vatandaşlara nefes olacak faizsiz kredi için 18 yaşından büyük olmak yetiyor. İşte ayrıntılar...

06.11.2022-17:07 - (Son Güncelleme: 06.11.2022-17:07) Nakit ihtiyacı olanlara büyük müjde: Sıfır faizle 10 bin TL kredi veriliyor! 18 yaşından büyük olmak yetiyor

Türkiye’nin önemli bankalarından birisi olan Akbank, ek nakit ihtiyacı olan kişilere müjdeli haberi verdi. Bankadan yapılan açıklamaya göre 18 yaşından büyük olan kişilere sıfır faizli 10 bin TL kredi verilecek. 17 Ekim’de başlayan kampanyanın sona ermesine kısa bir süre kaldığı için acele edilmesi çağrısı yapıldı. Vatandaşlar ise Akbank sıfır faizli kredi konusunda detaylı bilgiler edinmek adına arama motorlarını meşgul ediyor. 

Sıfır faizle 10 bin TL kredi veriliyor

Sıfır faizli Akbank kredisine başvuru yapmak isteyenler 17 Ekim 2022 ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Akbank’ın mobil uygulamasına giriş yaparak ‘’Akbanklı olmak istiyorum’’ butonuna tıklamak zorunda.

Akbank müşterisi olan kişiler ise lk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 15.12.2022'e kadar başvurularının onaylanması gerekli. Başvuru onaylandığında taksitli avans limiti doğrultusunda kampanyadan 31.12.2022 tarihine kadar faydalanılabilir.

Akbank Sıfır Faizli Kredi

Akbank sıfır faizli kredi başvurusu nasıl yapılır? 

Akbank sıfır faizli kredi başvurusu ile ilgili olarak Akbank’ın resmi internet sitesinde şu ifadelere yer verildi:

"Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.

Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 10.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,63 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.

Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 17.10.2022 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal