Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar soluğu o bankada aldı! % SIFIR FAİZLİ kredi fırsatı

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar soluğu Akbank’ta aldı. Akbank banka faiz oranlarının yüksekliğine karşı çıkarak, faizsiz kredi fırsatını duyurdu!

11.03.2024-15:45 - (Son Güncelleme: 11.03.2024-15:50) Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar soluğu o bankada aldı! % SIFIR FAİZLİ kredi fırsatı

Faizsiz kredi sahibi olmak isteyen vatandaşlar Akbank’a koştu! Akbank her geçen gün artış yaşanan faiz oranlarına karşı çıkarak; faizsiz kredi fırsatını duyurdu. % SIFIR faizli nakit kredi çekmek isteyen vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Tek şartı yerine getiren vatandaşlar, yüzde sıfır faiz oranı ile anında kredinin sahibi olabilecekler.  

10.000 TL’ye kadar faizsiz nakit kredi sizleri bekliyor

Akbank tarafından vatandaşların yüzlerini güldürecek kampanya fırsatı duyuruldu. Artan faiz oranları sebebiyle vatandaşlar ihtiyaç kredilerini el değdiremez hale gelmişti. Akbank bu durumun karşısında durarak yeni bir kredi fırsatı paylaştı. Kredi doğrultusunda vatandaşlar herhangi bir faiz ödemesi yapmadan mobil uygulama üzerinden anında kredi çekebilecekler. Özel faizsiz kampanya ile başlatılmış olan bu kredi kapsamında, vatandaşlar 10.000 TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını anında faizsiz şekilde giderebilecekler. Kampanya detaylarına uyum sağlayan vatandaşlar, 15 Mart 2024 tarihine kadar Akbank 10.000 TL’lik kredi fırsatından yararlanabilecek. 

Akbank 10 Bin TL faizsiz kredi fırsatı

Akbank faizsiz 10.000 TL kredi fırsatının şartları

Akbank'tan faizsiz şekilde 10.000 TL tutarındaki kredi çekmek isteyen vatandaşlar 15 Mart 2024 tarihine kadar belirtilen şartları yerine getirmek durumunda. 22 Ocak 2024 tarihinde başlatılmış olan bu kampanya doğrultusunda tek şart Akbank mobili indirerek Akbank’lı olmak istiyorum seçeneğine tıklamak. İlk defa müşteri olacak vatandaşlar için geçerli olacak bu kampanyaya, Akbank'lı olma süreci tamamlandıktan 10 gün sonra başvurulabilecek. 10 gün içerisinde hayat sigortaları ve % sıfır faizli 10.000 TL ihtiyaç kredisine başvurmak mümkün olacak. Kampanya doğrultusunda minimum kredi miktarı 1.000 TL olarak belirlenmişken, maksimum kredi miktarı ise 10.000 TL olarak duyuruldu. Bu karada için vade oranı ise 6 ay olarak belirtildi. 6 ayda vatandaşlar %0 faizli krediden yararlanarak, acil nakit ihtiyaçlarını ertelemeden halledebilecek. Sizler de Akbank’lı olarak, Akbank mobil üzerinden 10.000 TL faizsiz 6 ay vadeli krediye başvurabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal