Nagihan Karadere'nin Boşandığı Eşi Uğur Gökçe'den Flaş Fotoğraf!

Eski 'Survivor' yarışmacılarından olan Nagihan Karadere'ye ait olduğu öne sürülen müstehcen bir fotoğraf boşandığı eşi Uğur Gökçe tarafından basına servis edildi.

08.05.2017-16:11 - (Son Güncelleme: 08.05.2017-16:59) Nagihan Karadere'nin Boşandığı Eşi Uğur Gökçe'den Flaş Fotoğraf!

TV8 ekranlarından yayınlan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Survivor' yarışmasında geçen sene yarışan ve şampiyonluk hayallerine veda eden eski milli atlet Nagihan Karadere'ye ait olduğu öne sürülen müstehcen bir fotoğraf, boşandığı eşi Uğur Gökçe tarafından basına servis edildi. Eski milli atlet Nagihan Karadere, sosyal medya hesabı twitter üzerinden önemli bir açıklama yaptı.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümde reyting rekorları kıran 'Duymayan Kalmasın' programında eski Survivor yarışmacılarından olan Nagihan Karadere'nin ''Fotoğrafı geçmişte kocama göndermiştim" dediği ortaya çıktı.

NAGİHAN KARADERE BÜYÜK ŞOK YAŞADI

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümde reyting rekorları kıran 'Survivor' yarışmasıyla fenomen olan milli atlet Nagihan Karadere, geride bıraktığımız sene boşandığı eşi Uğur Gökçe'nin sosyal medyada çıplak fotoğraflarının yayılmasıyla şoke olmuştu. Eşi Uğur Gökçe'nin fotoğrafları gören eski milli atlet Nagihan Karadere, eşinden boşanmak için dava açmıştı. Nagihan Karadere ve Uğur Gökçe çifti, geçtiğimiz günlerde sonuçlanan davada boşandı.

NAGİHAN KARADERE'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Eski milli atlet Nagihan Karadere, sosyal medya hesabı twitter üzerinden çok çarpıcı bir açıklama yaptı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal