Mutluluk Zamanı filmi nerede çekildi? Mutluluk Zamanı filmi konusu nedir? Mutluluk Zamanı filmi konusu ve oyuncuları

Bu akşam Star TV ekranlarında bir kez daha izleyenlerle buluşacak olan 2017 yapımı Mutluluk Zamanı filminin konusu ve oyuncuları izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Başrollerinde Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı filmin çekim yerleri de merak ediliyor. Peki Mutluluk Zamanı filmi nerede çekildi? Mutluluk Zamanı filmi hakkında öğrenilmek istenenler haberimizde...

21.04.2022-18:42 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-18:42) Mutluluk Zamanı filmi nerede çekildi? Mutluluk Zamanı filmi konusu nedir? Mutluluk Zamanı filmi konusu ve oyuncuları

2017 yılında beyaz perdede gösterime giren Mutluluk Zamanı filmi bu akşam bir kez daha televizyon ekranlarında olacak. Başrol oyuncuları olarak Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt’un bulunduğu Mutluluk Zamanı filmi Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Filmin konusu ve oyuncularıyla birlikte hangi mekanlarda çekildiği de izleyenlerin merak ettiği konular arasında bulunuyor.

Mutluluk Zamanı filmi konusu nedir?

Mutluet adında bir şirketin sahibi olan Mert, şirketine gelen insanların hayatlarına daha güçlü ve mutlu bir şekilde dönmelerini sağlar. Geçmişini görmezden gelerek hayatına devam eden Mert, hayatının belki de en zorlu müşterisiyle karşılaşacaktır. Ada adında geçmişe oldukça takıntılı olan bir kız, bu durumdan kurtulmak için Mert’in şirketine başvuracaktır. Mert ile geçirdikleri zaman boyunca ona bazı duygular hissetmeye başlayan Ada çok geçmeden Mert’e aşık olur. Tam ikili bir araya gelecekken ise Ada’nın abisi Tarık’ın Mert ile tanışması işleri karmaşık hale getirir. Tarık, Ada’nın Mert’e aşık olduğundan haberi yoktur. Aynı zamanda Ada da abisi Tarık’ın Mert’ten çapkınlık dersleri aldığından haberi yoktur. Bu sırların ortaya çıkmasıyla ortalık iyice karışacaktır.

Mutluluk Zamanı filmi

Mutluluk Zamanı oyuncuları kimlerdir?

2017 yılında beyaz perdeye giren Mutluluk Zamanı filminin oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Elçin Sangu, Cengiz Bozkurt, Dila Bayrak, Levent Öktem, Nazlı Kar ve Kerem Hakan Ilçin yer alıyor.

Mutluluk Zamanı filmi nerede çekildi?

Romantik komedi türündeki bir yapım olan Mutluluk Zamanı filmi İstanbul’un Adalar ilçesinde bulunan Heybeliada’da çekildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal