Mutluluk hayali kısa sürdü: Merve Boluğur’dan hayranlarını üzen haber

45 gün önce Dj Mert Aydın ile evlenen Merve Boluğur, özel nedenlerden dolayı boşanma kararı almıştı. Sosyal medyadan konu hakkında açıklama yapan Boluğur’un yaptığı yeni hamle ise dikkat çekti. İşte detaylar...

17.11.2022-10:27 - (Son Güncelleme: 17.11.2022-17:13) Mutluluk hayali kısa sürdü: Merve Boluğur’dan hayranlarını üzen haber

Uzun bir zamandır eski sevgilisi Murat Dalkılıç’ın açtığı yaraları kapatmaya çalışan ve yeni bir mutluluk arayan Merve Boluğur, 45 gün evvel Dj Mert Aydın ile dünyaevine girmişti. Fakat güzel oyuncunun mutluluğu sadece 40 gün sürdü. Her yerde el ele gezen çift, kısa bir süre önce yollarını ayırdı. Özel nedenlerden dolayı boşanma kararı aldığı ifade edilen Merve Boluğur, önceki gün evini terk ederek baba evine geri dönmüştü.

Mutluluğu kısa sürdü

Sosyal medya hesabından boşanma davası hakkında açıklama yapan Merve Boluğur, "Olmadı teşekkürler… Hayat bu… Mert'e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler…" dedi. 2 Ekim'de nikaha saatler kala Instagram hesabından soyadını değiştiren Boluğur, "Merve Boluğur Aydın" olarak güncelledi. 

Merve Boluğur Boşandı

Davadan önce soyadını sildi

Ayrılık kararı alan ünlü isim, dava açmadan soyadını sildi. Boluğur, kararın ardından Instagram hesabından eşiyle olan fotoğraflarını da kaldırdı.

Merve Boluğur Boşandı-1

Öte yandan Merve Boluğur ile fikir ayrılığı yaşayan Mert Aydın hemen harekete geçti ve avukatına talimat vererek boşanma işlemlerini başlattı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal