21.06.2018-15:55 (Son Güncelleme:29.04.2024-11:02)


1

Bayanların en çok zaman geçirdiği yer olan mutfaklar, ne kadar kullanışlı, geniş, zevkli tasarımlardan oluşursa kıymetli bayanlarımıza o kadar rahat ve huzurla işlerini yapması demektir.



2

Sürekli hareketli ve aktif olan mutfaklar evin diğer bölümlerinden bile daha hijyen olması gereken alanlardır. Yemeklerin piştiği, sohbetlerin edildiği, çay, kahve gibi yemeğin pişme süresinde zaman geçirmek hatta misafir ağırlamak gibi durumlarda fazla zaman geçirilen yerler olarak tanımlanabilen alanlardır.



3

Klasik mutfak modellerinde en çok kullanılan malzemedir. Masif ağaçtan oluşan bir malzemedir. Masif mutfak dolapları için en ideal malzemelerden bir tanesidir. Malzemesini oluşturan ağacın bir çok işlemden geçmesinden dolayı fiyatı diğer malzemelere göre biraz daha fazla olan bir modeldir. İşçilik gerektiren mutfak dolabına istenilen renk verilebilir. En çok tercih edilen renkler; beyaz, kahverengi, krem, gridir…



4

Zarif birer imza olduğunu düşündüğümüz bu modern mutfak modelleri sizler için kullanışlı alanlara dönüşecek. Modern hatların ön planda olduğu mutfak modeli...



5

Söz konusu modern mutfak modelleri olduğunda tüm mekanın tasarımı mutfak modelleri çevresinde şekillendiğinden, her mutfağın kaliteli, görsel anlamda ilgi çekici ve pratik kullanım imkanına sahip mutfak modellerine sahip olması gerektiği de aşikardır.



6



7



8



9



10



11



12



13



14



15



16

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr