15.02.2024-10:26 (Son Güncelleme:15.02.2024-10:26)


1

İngiltere ekranlarının en çok izlenen programlarından Aşk Adası artık Türkiye'de. Saba Tümer'in sunumuyla izleyici karşısına çıkacak olan Aşk Adası fragmanıyla sosyal medyayı karıştırdı.



2

Öte yandan Saba Tümer yıllar sonra hayranlarıyla bu programla birlikte kavuşacak.



3

Yurt dışında müstehcen anlarıyla gündeme gelen Aşk Adası sık sık sosyal medyayı da karıştırıyordu. Türk oyuncu Ekin Su'nun katıldığı sezonda şampiyon olduğu Love Island'da sıkça erotik anlar da yaşanıyor.



4

Aşk Adası adıyla Türkiye'de de yayınlanacak olan program fragmanıyla bile ortalığı karıştırdı.



5

Uzun senelerdir ekrandan uzak olan Saba Tümer ekranlara Aşk Adası ile dönüyor. Tümer, yakın zamanda yayınlanacak olan "Aşk Adası" programının sunuculuğunu üstleniyor.



6

Gain'de yayınlanacak olan Aşk Adası tanımında "Issız bir adaya düşseniz yanınıza ne alırdınız? Bıcır bıcır sevgili, kocaman bir ev, yüzme havuzu, yaz partileri, sınırsız eğlence? Böyle ada mı olur demeyin, yeteri kadar hayal edersek istediğimiz her şey olur! Biz de sizin için tam olarak böyle bir hayal kurduk ve artık bu hayali yaşayacak şanslı adalılar ile tanışma zamanı..." ifadeleri yer aldı.



7

Aşk Adası fragmanını görenler "Survivor ve kısmetse olur karışımı bir yarışma olmuş", "Vay bakalım ne zaman yasaklanacak", "Saba'yı görünce heyecanlandım", "Too Hot to Handle Anadolu versiyonu" gibi yorumlar yağdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr