Muş’taki Evlat Nöbetinde Bir Anne Evladına Kavuştu

Muş'ta dağa kaçırılan oğlu için HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemine katılan anne, evladına kavuşmanın tarif edilmez sevincini yaşadı.

18.07.2021-12:21 - (Son Güncelleme: 18.07.2021-13:48) Muş’taki Evlat Nöbetinde Bir Anne Evladına Kavuştu

Çocuklarının eli kanlı terör örgütü PKK tarafından kandırılmasından dolayıp HDP’yi sorumlu tutan annelerin eylemlerinden güzel haberler gelmeye devam ediyor.

İKNA EDİLEREK TESLİM OLDU

Muş’un Bulanık ilçesinden kente gelerek HDP Muş il binası önünde oturma eylemine günlerce yapan ailenin oğlu A.B., İçişleri Bakanlığı koordinasyonu ile Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan ikna çalışması sonucunda polise teslim olduğunu ifade etti.

7 YIL ARADAN SONRA OĞLUNA KAVUŞTU

Güzel haberi alan anne R.B, Muş Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne (TEM) koştu. 7 yıl aradan sonra ilk defa oğluna sarılmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadı. Masanın üzerinde duran Türk bayrağını öperek alnına götüren A.B., Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin şefkatine sığındığının altını çizdi.

100. MUTLU SON

Ailenin de oğulları A.B.’ye kavuşmasıyla, terörün çukurundan kurtarılan aile sayısı 100’e yükseldi.

Burada gazetecilere açıklamalar yapan A.B., Muş’ta HDP önünde eylem yapan annesini evlat nöbeti tutarken gördüğünü ve polisle bağlantı kurarak gelip teslim olduğunu söyledi.

Örgütün dağda propaganda ve işkence yaptığını anlatan A.B., ''Oradakileri kandırıyorlar. 

"ORADA KARA PROPAGANDA VE İŞKENCE VAR"

Devlet dönmek isteyenlere her türlü destek veriyor, yardım ediyor. Örgüt teslim olunmaması noktasında ‘işkence yapıyorlar’ propagandası yapıyor ama öyle bir şey yok. Oradakilere sesleniyorum hiç öyle propagandalara inanmayın. Ne olursa olsun dönün ailenize gelin. Bayramda geldim çok mutluyum. Devlette, poliste hiçbir problem yok teslim olabilirsiniz.'' dedi.

"DİĞER AİLELER DE KAVUŞANA KADAR DESTEK VERECEĞİM"

Evladına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan anne R.B. ise devlete ve polise teşekkür ederek, ''Benim çocuğumu getirdiler. Ben Muş’ta evlat nöbetindeyken çocuğum beni gördü çok şükür sağ salim geldi. Bu bayram en çok benim bayramım. Oradaki çocuklara sesleniyorum korkmayın gelin. Orası boştur boştur boştur. Anneleriniz günah. Sabah akşam anneleriniz ağlıyor, yolunuzu bekliyorlar. Gelin devlete teslim olun size yardım ediyorlar. Allah devleti, polisi başımızdan eksik etmesin. Benim çocuğum geldi diğer ailelerin çocuğu gelene kadar eyleme destek vereceğim.'' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal