Mustafa Topaloğlu: Elim Kırılsaydı da O Elimi Sallamasaydım

Sorgu Sual programına konuk olan Mustafa Topaloğlu, sunucuların kendisine yönelttiği sorulara çarpıcı itiraflarda bulundu.

09.11.2020-15:06 - (Son Güncelleme: 09.11.2020-14:51) Mustafa Topaloğlu: Elim Kırılsaydı da O Elimi Sallamasaydım

Uzaylı lakabıyla tanınan Mustafa Topaloğlu, ‘Uzayla ilgili herhangi bir hikâyeniz olmadan nasıl uzaylı türkücü oldunuz?’ sorusuna, ‘Siz başarıyı düşünmezsiniz, başarıyı düşündüğünüz zaman başarılı olamazsınız siz bir şey yaparsınız o şey iyi bir şey ise mutlaka sizi ödüllendirir. Uzaylı kelimesinin anlamına gelince uzaylı dünyaya lazımdı, lazım olduğum için söyledim.’ diyerek yanıt verdi.

Yıllar önce Bülent Ersoy ile arasında geçen polemik sorusuna ise, ‘Bülent Ersoy, kadınlardan daha kadınım dedi, kadınlara hakaret etti. Çünkü öyle bir dünyaya geliş şekli yok. Bir kadından daha kadınım dediği zaman orada dururum çünkü değilsin!’ yanıtını verdi.

Geçtiğimiz yıllarda eşi Derya hanımı darp ettiği gerekçesiyle gündeme bomba gibi düşen Topaloğlu,  ‘20 yıllık hayat arkadaşınız Derya hanıma yumruk attınız mı? Elim çarptı savunmasını vicdanınızı rahatlatmak için uydurdunuz mu?’ sorularına ‘Neyse onu söylüyorum, keşke o elimi sallamasaydım, elim kırılsaydı da o elimi sallamasaydım, pişmanlığım var tabi ki. Ama kaza olduğunu da bildiğim için, insan hali kazalar olabiliyor, ne anlatırsan anlat anlamazsa Melahat birinde kabahat bulacak.’ açıklamasında bulundu.

Son şarkısı 'Ya Herro Ya Merro'ya çektiği klibiyle magazin gündemine düşen Topaloğlu, ‘Rapçi mi oldunuz yani?’ sorusuna ‘O klibimde rapçilerle kafa yaptım, rap şarkıları daha dünyada yokken benim rap şarkım vardı. Ama adına rap dememiştik. Ben bu şarkıları yaptığımda dünyada rap yoktu. Demek ki biz rapi hep olarak onlardan önce yaptık.’ dedi.

Kaşına dövme yaptıran ve saçlarını boyatan Mustafa Topaloğlu’na ‘Metroseksüel bir erkek misiniz?’ diye sorulunca, türkücünün verdiği yanıt izleyenleri güldürdü. ‘Hayır metroya binemiyoruz ama seksüelide anlamam ben göründüğüm gibi bir erkeğim.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal