Sıradaki Videolar
14 Nisan 2021 Çarşamba 18:01 - (Son güncelleme: 20 Nisan 2024 Cumartesi 11:40)

Mustafa Cengiz'den Futbolculara Çok Sert Açıklamalar

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ligdeki kötü gidişatın ardından kulüp televizyonunda yaptığı açıklamalarda futbolculara ateş püskürdü

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'de gündeme dair çok sert açıklamalarda bulundu. MHK ve hakem yönetimini ağır eleştiren Cengiz'in öfkesinden sarı-kırmızılı futbolcular da nasibini aldı. Canlı yayında futbolcularına çok sert sözlerle yüklenen Başkan, "Futbolcular haysiyet, şereflerini hatırlasınlar. Kendilerine oynamıyorlar. Türkiye'nin en büyük camiasındalar. Ölümüne oynamalılar. Bunu neden yapmıyor futbolcularımız. İpinde değil adamın, profesyonelce bakıyor" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de art arda gelen kötü sonuçlardan sonra şampiyonluk yolunda ağır yara alan Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cengiz'in sarı-kırmızılı futbolcular için söylediği sözler gündeme oturdu.Mustafa Cengiz'in açıklamaları şöyle:"10 futbolcu itiraz etmeliydi"Ne onduruyor, ne olduruyorlar. Bizim önümüzde 7 maç var, 21 puan eder. Onlar istediği kadar bazılarını yarışta tutmaya devam etsinler. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr