Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe'ye Yaylım Ateşi

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe'ye imza atması üzerine "Bazı takımlar scout ekibi oluşturmuyor, Galatasaray hangi oyuncuya giderse ona gidiyor" dedi.

23.06.2020-08:54 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-08:51) Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe'ye Yaylım Ateşi

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Sivasspor ile sözleşmesi sona eren Mert Hakan'a aynı anda talip olduğu haberlerinin manşetleri süslediği bugünlerde, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den "transfer isyanı" geldi

GALATASARAY KİME TALİP OLSA...

Mustafa Cengiz ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi Mert Hakan ile kendileri anlaşmasına rağmen talip olmasına tepki göstererek, "Galatasaray kime talip olursa o futbolcuya teklif yapılıyor" isyanı yaptı.

BUNU 2 YILDIR YAŞIYORUZ

"Rakibin talip olduğu bir futbolcuya, bir başka takımın talip olması, ki 2 yıldır bunu yaşıyorum. Hatıralarımı söyleyeceğim ama söyleyemiyorum, söylersem sokağa çıkamazlar. Rakibin dengesini bozmak için bizce yanlış yollara başvuruluyor. Bazı takımlar scout ekibi oluşturmuyor, Galatasaray hangi oyuncuya giderse ona gidiyor."

MERT HAKAN FENERBAHÇE'DE

Son çıkan haberlerde Fenerbahçe'nin Mert Hakan ile imza parası da dahil olacak şekilde yıllık 10 milyon liradan fazla bir ücret ile anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal