Mustafa Ceceli İle Selin İmer’den Çocuk Açıklaması

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer ile birlikte geride bıraktığımız gün Emirgan’da görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü çift, çocuk ile ilgili sorulara yanıt verdi.

08.03.2021-11:28 - (Son Güncelleme: 08.03.2021-11:28) Mustafa Ceceli İle Selin İmer’den Çocuk Açıklaması

Emirgan'da bir mekandan çıkarken görüntülenen Mustafa Ceceli ile Selin İmer, kendilerini görüntüleyen muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.

Ünlü şarkıcı, ‘Uzun zamandır evdeydik. Bu ilk yasaksız hafta sonunu, sevdiğimiz dostlarımızla değerlendirmek istedik’ ifadelerini kullandı.

'ÇOK GÜZEL BİR PROJE ÇIKACAK'

Mustafa Ceceli, ‘Serdar Ortaç'ın şarkılarının söyleneceği bir projede olacaksınız. Siz hangi şarkısını söylemek istersiniz?’ sorusuna da şöyle karşılık verdi: ‘Henüz hangi şarkıyı okumak istediğimi düşünmedim. Ama çok güzel bir proje çıkacağına eminim’

'ŞU AN ÇOCUK DÜŞÜNMÜYORUZ'

2017 yılında dünyaevine giren ünlü çift, evliliklerinin çok iyi gittiğini belirterek ‘Her şey çok güzel gidiyor ama şu an için çocuk düşünmüyoruz’ açıklamasını yaptı.

NE OLMUŞTU?

Geçen haftalarda yakın arkadaşları Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl'ın düğününe katılan ünlü çift, muhabirlerin sorularını cevaplamıştı. Ceceli, eşi Selin İmer'e kar üstünde gitarla yaptığı serenatın hatırlatılması üzerine ‘Evet, serenat yaptım. Selin'in Sevgililer Günü, Anneler Günü ya da doğum günü gibi zamanlara aşırı değer vermediğini bildiğim için o günün bir özelliği yoktur’ demişti. 40 yaşındaki şarkıcı, ‘Dedim ki; 'bu 14 Şubat Sevgililer Günü'nü nasıl anlamlı kılarım?' Selin'e karda bir şarkı çalayım dedim’ ifadelerini kullanmıştı.

'DARBUKAYA DAYANAMIYORUM'

Selin İmer ise eşinin evde birçok müzik aleti çaldığını vurgulayarak ‘Yeter artık dediğiniz oluyor mu?’ sorusuna ‘Bir tek darbukaya dayanamıyorum’ şeklinde karşılık vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal