Muslera canlı yayında itiraf etti: İşte yıldız futbolcunun hiç bilinmeyen aşk hikayesi...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Fernando Muslera, katıldığı canlı yayında eşi Patricia Callero ile nasıl tanıştığını anlattı.

11.12.2023-11:01 - (Son Güncelleme: 11.12.2023-17:53) Muslera canlı yayında itiraf etti: İşte yıldız futbolcunun hiç bilinmeyen aşk hikayesi...

Galatasaray'ın 37 yaşındaki Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, eşi Patricia Callero ile internetten tanıştıklarını itiraf etti.

Giderek sanal dünyaya kayan hayatlarımızda günümüzün belli bir vaktini sosyal medyada geçiriyoruz. Buna bağlı olarak son dönemlerde ilişkilerin çıkış noktası genelde sosyal medya olabiliyor. Gün geçtikçe sayıları artan sosyal medya aşklarından biri de Galatasaray'ın kalecisi Muslera ve eşi.

muslera

Her şey Facebook'ta başlamış

Muslera'nın eşi amatör golf oyuncusu olarak çalışan ve sosyal medyada kendisini hayvansever olarak tanıtan Patricia Callero. Muslera'nın aşk hikayesi Facebook'ta başlamış. Buenos Aires doğumlu Muslera bunu DirecTV'de canlı yayında şu sözlerle açıkladı:

''Onunla internetten tanıştım. Facebook aracılığıyla. Konuştuk, onu bir kez gördüm ama yurt dışına gittim ve uzun mesafeli bir ilişki kuramadık. Kendisi küçük bir yer olan Agraciada'dan.''

Galatasaray'ın file bekçisi, sosyal medya aracılığıyla tanıştıktan iki yıl sonra şu anki eşinin kalbini kazanmaya karar verdiğini anlattı:

''Birkaç kez akşam yemeğine çıktık ve ailesiyle konuşmaya gittim çünkü uzak mesafe ilişkisi çok zordu. İşte tam da bu noktada benimle yaşamaya geldi. Sonra hikayeyi zaten biliyorsunuz. Biz evlendik.''

muslera

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal