MÜSİAD’dan nefes kesen organizasyon: “Girişimcilik, Ürünleşme ve Markalaşma Zirvesi” önemli isimleri ağırladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) Dijital Dönüşüm Sektör Kurulu girişimcilik, ürünleştirme ve markalaşmayı tek bir etkinlikte buluşturdu. Manc Games kurucu Halit Emre Aydın ve iş dünyasından birçok başarılı isimde konuşmacı olarak katıldı. İşte detaylar…

07.02.2024-15:34 - (Son Güncelleme: 13.02.2024-15:56) MÜSİAD’dan nefes kesen organizasyon: “Girişimcilik, Ürünleşme ve Markalaşma Zirvesi” önemli isimleri ağırladı

Son yıllarda yaptığı bir çok başarılı projelerle sık sık gündem olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ), merakla beklenen “Girişimcilik, Ürünleşme ve Markalaşma Zirvesi" ni gerçekleştirdi. Manc Games kurucusu Halit Emre Aydın başta olmak üzere, Türk iş dünyasından birçok başarılı isim konuşmacı olarak etkinlikte yer aldı. 

“Girişimcilik, Ürünleşme ve Markalaşma Zirvesi" ne yoğun ilgi

Girişimcilik kavramının son yıllarda giderek yaygınlaştığını dile getiren Dijital Dönüşüm Sektör Kurulu; teorik olarak olgunlaştığının, artık sonraki aşama olan ürünleştirme ve markalaşmayla birleştirilmesi gerektiğini vurguladı.


“Çok büyük yatırımlara da ulaşsanız IK’yı toparlayamamışsanız o parayı boşa harcarsınız”

“Girişimcilik, Ürünleşme ve Markalaşma Zirvesi" ne konuşmacı olarak katılan Manc Games kurucusu Halit Emre Aydın, girişimcilik sürecinde dikkat edilmesi gereken en önemli hususun IK ve doğru ekip olduğunu vurgulayarak, "Girişimcilikte, ölçeklendirme dediğimiz sürece geldiğiniz zaman, bir çekirdek kadronuz yoksa ve onları tutamamışsanız, onların üzerine doğru insanları ekleyemiyorsanız, çok büyük paralar da bulsanız çok büyük yatırımlara da ulaşsanız İK’yı (İnsan Kaynakları) toparlayamamışsanız o parayı boşa harcarsınız.”

Halit Emre Aydın

"Finans kaynağı oluşturmadan sürece başlamayın"

Girişim planı için finansman kaynağı oluşturulmadan sürece başlanmaması gerektiğinin altını çizen Halit Emre Aydın, “Eğer yapmayı planladığınız girişim veya marka için gerekli finansman kaynakları oluşturmamışsanız, bu kitabı okumayın. Önce finansmanı oluşturun sonra pazarlamanın üzerine kafa yorun” dedi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal