Mürit film konusu ve oyuncuları

Mürit filminin fragmanı film severler tarafından oldukça ilgi gördü. Sizde bu filmi izlemek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Filmi izlemeden önce bilmeniz gerekenleri sizler için haberimizde derledik!

24.06.2022-14:10 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-14:10) Mürit film konusu ve oyuncuları

Mürit filminin oyuncu kadrosu, filmin yönetmeni, filmin türü ve filmin konusu ile ilgili detayları sizler için hazırladık. Mürit filmini Full HD, Türkçe dublaj, alt yazı seçeneği ile izleyebilmeniz mümkün. Mürit filmine dair tüm detaylar...

Mürit Filmi vizyon tarihi : 7 Ağustos 2020

Filmin Türü : Yabancı, Dram, Gerilim, Korku

Filmin Yönetmeni : Veronika Franz, Severin Fiala

Filmin Oyuncu Kadrosu | Oyuncuları : Riley Keough, Jaeden Lieberher, Richard Armitage, Alicia Silverstone

Filmin Konusu

Richard iki çocuk babasıdır. İlk eşiyle yolları ayrılmıştır. Grace adında bir kadınla evlenmek ister. Hazırlıklar başlar. Richard çocuklarının Grace ile anlaşmasını ister. Fakat çocuklar üvey anne durumuna pek sıcak bakmıyorlar.. Birlikte tatile gitme planı yapan Richard Grace ve çocuklarla tatil köyüne gider. Grace çocuklarla anlaşabilmek için her şeyi yapar. Fakat çocuklar Grace hakkında araştırma yapıp Grace'in başına gelen trajedik olayı öğrenirler. Geçmişte Grace katliam sırasında kurtulan tek kişidir. Grace o anların travmasını hala yaşamaktadır. Kaldıkları dağ evinde yaşanılan olumsuz ürpertici olayların yaşanması ile birlikte geçmişi ile karşı karşıya kalır.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal