Murat Yıldırım Ailesi Kim?

Murat Yıldırım'ın kim olduğuna, Murat Yıldırım'ın nişanlısı İman El Bani'ye, Murat Yıldırım'ın nişanlısı İman El Bani'nin ailesine galerimizden ulaşabilirsiniz.

19.11.2016-17:07 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Murat Yıldırım Ailesi Kim?

MURAT YILDIRIM VE İMAN EL BANİ AŞKI

Murat Yıldırım sürpriz aşkının keyfini sürüyor. FASLI sevgilisi ile evlilik yolunda adımlar atan Murat Yıldırım her anını da ona ayırıyor. Nişan fotoğraflarını instagramdan paylaşan çift aile boyu da tanıştı. Ancak bu tanışma tek taraflı olmuş gibi görünüyor. Zira hem Murat Yıldırım hem de İman El Bani'nin attığı karelerde önemli bir eksiklik var. Murat Yıldırım'ın ailesi yok.

İMAN EL BANİ'NİN AİLESi

Murat Yıldırım Faslı sevgilisinin ailesini İstanbul'da ağırladı. İman El Bani'nin ailesi Türkiye ziyaretinde Murat Yıldırım ile birlikte başbaşa yemek yedi.

MURAT YILDIRIM'IN AİLESİ YOK

İman El Bani de o yemekten bu fotoğraf karesini paylaştı. Yemekte Murat Yıldırım'ın ailesinden hiç kimsenin olmaması dikkat çekti. Murat Yıldırım'ın nişan dahil paylaştığı hiçbir karede ailesi bulunmuyor. Bu durumda tuhaf ve kafa karıştırıcı bulunuyor.

MURAT YILDIRIM'IN GÖSTERMEDİĞİ AİLESİ KİMDİR

Murat Yıldırım aslen Mardin'li.. Ailesi Adana'da yaşıyor. Babası öğretmen. Annesi ise aslen Arap kökenli olduğu için çok iyi Arapça konuşuyor. Fotoğraftakiler Murat Yıldırım'ın anne ve babası ile kızkardeşi.

İMAN EL BANİ AŞKI

Murat Yıldırım evlilik yolunda ilerlediği Faslı aşkı ile her anını birlikte geçiyor. Daha önce tiyatro oyuncusu Burçin Terzioğlu ile evlenen Murat Yıldırım bu evliliği yürütememişti. 

MURAT YILDIRIM VE İMAN EL BANİ NİŞANI

Murat Yıldırım ve İman el Bani sosyal medya hesaplarından buram buram aşk kokan bu nişan fotoğraflarını da paylaştılar. Murat Yıldırım bu paylaşımda tek bir kelime kullandı 'Love' yani aşk... Murat Yıldırım daha önce Burçin Terzioğlu ile evlenmiş ve sürpriz bir şekilde boşanmıştı.

İMAN EL BANİ'NİN ANNESİ

İman El Bani müstakbel eşini tanıştırmak için Türkiye'ye anne ve babasını da getirdi. Anne instagram hesabına bakılacak olursa Londra'da yaşıyor. Ailenin hemen her karesinin dünya çapındaki otellerden olması gelin adayının zengin olduğu yorumlarına sebep oldu.

İMAN EL BANİ'NİN ABLASI VE YEĞENİ

İman el Bani Türkiye'ye ablası ile yeğenini de getirdi. Murat Yıldırım ile tanışma faslında onlar da vardı. 

İMAN EL BANİ PAYLAŞTI

Artık sevgilisi Murat Yıldırım ile ilgili paylaşımlar yapmaya başlayan İman El Bani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onu ailesinden istediği görüntüyü takipçilerine gösterdi.

İMAN EL BANİ VE TÜRKİYE

İman El Bani instagram hesabından daha önce yaptığı Türkiye gezisinin resimlerini paylaştı. Bu karelerde Reina'dan boğaza, İstinye Park'tan lüks otellere kadar bir çok kare var.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal