Murat Kurum'dan HDP'ye: Belediye Kaynaklarının Nasıl Terör Örgütüne Peşkeş Çekildiğini Gördük!

Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı konuşmada HDP'nin devlet kaynaklarını teröristlere aktardığını bildirdi.

12.11.2021-15:20 - (Son Güncelleme: 12.11.2021-15:53)

Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bütçe Görüşmesinde HDP'nin doğa ile ilgili herhangi bir olumlu yatırım yapmadığını belirtti. HDP'nin milletin parasını çarçur ettiğini aktaran Murat Kurum konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

MURAT KURUM'UN BÜTÇE GÖRÜŞMESİ KONUŞMASI

Özellikle HDP millete faydası olan, doğamıza faydası olan, çevremizi koruyucu hiçbir adımın içerisinde olmadı da olamaz da. Biz en azından icraat anlamında belediyelerin yönettikleri dönemde tek bir doğru, tek bir güzel, tek bir çevreci adımın atıldığını görmedik. Diyarbakır’da döktükleri betonu gördük. Belediye kasasında olması gerekirken milletin cebinde olması gerekirken, Belediye kaynaklarının nasıl terör örgütüne peşkeş çekildiğini gördük. Milletimize de açıkladık. O süreci siz çok iyi bilirsiniz. O sizin rantçı ifadelerinizi aynen size iade ediyorum. Kimin rantçı olduğunu, kimin yağmacı olduğunu, kimin talancı olduğunu milletimiz çok iyi biliyor. Biz Diyarbakır Sur’da sizlerin yaktığınız, yıktığınız, harabeye çevirdiğiniz yerleri Diyarbakır Kültür Varlıkları Koruma Kurulu Kararı ile aslına uygun bir şekilde yeniden inşa ettik ihya ettik. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal