Murat Kurum’dan gençlere dijital mektup: “Deprem algı dinlemez”

İstanbul'un geleceğini şekillendirecek olan gençlere hitaben bir mektup yayınlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, şehrin güvenliği ve yaşanabilirliği konusundaki taahhütlerini vurguladı. Kurum, gençlerin önemine vurgu yaparak, onların fikirlerini, önerilerini ve hayallerini önemsediklerini belirtti. Gençlerin, geleceğin teminatı olduğunu ifade eden Kurum, İstanbul'u güvenli ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gençlerin desteğini önemsediklerini dile getirdi.

27.03.2024-12:04 - (Son Güncelleme: 27.03.2024-14:49) Murat Kurum’dan gençlere dijital mektup: “Deprem algı dinlemez”

İstanbul'un Deprem gerçeğiyle yüzleştiği bu kritik dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere dijital bir mektup gönderdi. Kurum'un mektubunda, İstanbul'un Deprem riskine dikkat çekilirken, gençlerin rolü ve önemi vurgulandı. Kurum, gençlere hitaben yazdığı mektupta, İstanbul'un deprem gerçeğiyle karşı karşıya olduğunu belirterek, "Deprem algı dinlemez." ifadesini kullandı. Şimdiye kadar üstlendiği her görevde vatandaşların sorunlarını çözmek için çalıştığını vurgulayan Kurum, İstanbul'da endişesiz bir hayat sürülmesi için bir dizi proje geliştirdiğini belirtti.

1 Nisan'dan itibaren İstanbul'u depreme hazırlamak için çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Kurum, "Deprem kapıyı çalmadan harekete geçeceğiz." dedi. İstanbul'u en hızlı şekilde depreme hazırlamak amacıyla yola çıktığını vurgulayan Kurum, "Deprem kapıyı çalmadan, her şey altüst olmadan İstanbul kazanacak." şeklinde konuştu. Kurum'un bu önemli mesajı, gençler arasında ve İstanbul'un genelinde büyük yankı uyandırdı. İstanbul'un geleceği için gençlerin de katkısının önemine vurgu yapması, seçim atmosferinde dikkat çeken bir gelişme olarak değerlendirildi.

“Deprem algı dinlemez!”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, yaşanacak depreme dair önemli bir mektup yayınladı. Mektubunda, İstanbul'un deprem gerçeğiyle yüzleşmesi gerektiğini vurgulayan Kurum, depremin ciddiyetini ve önemini geniş kitlelere duyurdu. Kurum, mektubunda, "Kabul etmek gerekir ki İstanbul, depremi bekliyor. Bölgedeki en ufak sarsıntı bile yüreklerimizi ağzımıza getiriyor." diyerek deprem gerçeğine dikkat çekti. Yaşanan bir depremde hissedilen duyguları sorgulayan Kurum, insanların o anki hayatta kalma isteğinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. "Deprem algı dinlemez." ifadesiyle depremin acil ve gerçek bir tehdit olduğunu belirtti. Bugüne kadar üstlendiği görevlerde, Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşların sorunlarına çözümler ürettiğini dile getiren Kurum, şimdi ise İstanbul'un hayati sorunlarını çözmek için hazır olduğunu ifade etti. Deprem, yangın ve sel gibi afetlerde vatandaşların yanında olduğunu belirten Kurum, şimdi İstanbul'un güvenliği için harekete geçme zamanının geldiğini söyledi. Kurum, 1 Nisan'dan itibaren depreme hazırlık için çalışmalara başlayacaklarını ve İstanbul'u depreme karşı güçlendireceklerini kaydetti. "Deprem kapıyı çalmadan harekete geçeceğiz." diyen Kurum, vatandaşların güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Kurum'un bu önemli mesajı, İstanbul'da yaşayanları deprem gerçeğiyle yüzleşmeye ve önlemler almaya teşvik ederken, şehrin geleceği için güçlü bir umut ışığı oldu.


“İstanbul kazanacak!”

Amacının İstanbul'u en hızlı şekilde depreme hazırlamak olduğunu vurgulayan Kurum, Kurum, “Açık ve net konuşacağım. Deprem geldiğinde sizce kimin algı yönetimi ya da şov yaptığının, kimin rakibine sataştığının bir önemi olacak mı? Elbette hayır. İşim ne oyun oynamak ne de rol yapmaktır.” dedi.

Murat Kurum’un ‘Genç Kardeşim’ mektubu

“Ben Murat Kurum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayıyım. Kabul etmek gerekir ki İstanbul, depremi bekliyor. Bölgedeki en ufak sarsıntı bile yüreklerimizi ağzımıza getiriyor. Hissettiğiniz son depremde, o birkaç saniyede, içinizde uyanan duygu neydi? O an zihninizde size dayatılan algılar mı vardı, yoksa hayatta kalma isteği mi? Tabi ki hayatta kalma isteği… Çünkü deprem algı dinlemez.

Bugüne kadar aldığım görevlerde ülkemizin dört bir yanında vatandaşımızın sorunlarına çözümler ürettim. Deprem, yangın ve sel gibi Türkiye’nin gördüğü en büyük afetlerde vatandaşımızın yaralarını sarmak için ekibimle birlikte mücadele ettim. Şimdi sıra İstanbul’un hayati sorunlarının üstesinden gelmekte…

Sizleri bekleyen geleceği güvenle inşa etmek ve İstanbul’da endişesiz bir yaşam sürmeniz için çok çalıştım. Birçok proje geliştirdim. Bilim insanlarının işaret ettiği o kaçınılmaz gün gelmeden yani deprem kapıyı çalmadan harekete geçeceğiz. 1 Nisan’dan itibaren yapacağımız işler sayesinde depreme hazır bir İstanbul’da,evinizin huzuru ve odanızın sıcaklığı sizi sarmaya devam edecek. İşte size sözüm budur! Açık ve net konuşacağım. Deprem geldiğinde sizce kimin algı yönetimi ya da şov yaptığının, kimin rakibine sataştığının bir önemi olacak mı? Elbette hayır.

İşim ne oyun oynamak ne de rol yapmaktır. İşim; İstanbul’u olabildiğince en erken vakitte depreme hazır hale getirmektir. İşim; olası depremdeki can kayıplarını engelleyici tedbirleri şimdiden almaktır. Çünkü İstanbul için deprem, algı değil gerçek ve ne yazık ki gelecektir. Sadece İstanbul için tüm yaşam alanları güvenli olana dek çalışacağım. Önünüzde inşallah uzun bir ömür var. Tüm gayretim; o depremden sonra evinizde, ailenizle birlikte hayatınıza sapasağlam devam etmeniz için olacaktır. Bunun tek yolu, vakit kaybetmeden harekete geçmektir. Söz veriyorum! Bu seçimi İstanbul kazanacak, siz kazanacaksınız! Çünkü aslolan hayattır!

31 Mart, senin için sağlam ve dirençli bir İstanbul’da yaşamak adına tarihi bir fırsat. Deprem kapıyı çalmadan, her şey altüst olmadan İstanbul kazanacak!”


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal