Murat Kurum’dan bir müjde daha: Yaşlılar için kentin iki yakasında yaşam merkezleri kurulacak

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, yaşlılara müjdeli haberi vererek şehrin iki yakasında da yaşam merkezleri kurulacağını söyledi.

22.01.2024-10:07 - (Son Güncelleme: 22.01.2024-17:38)

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Bahçelievler Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı huzurevini ziyaret etti.

Huzurevi sakinlerine karanfil veren ve isteklerini dinleyen Kurum, İstanbul için hazırladıkları projeler hakkında da bilgiler verdi.

‘Sadece İstanbul’ diyerek devam edeceğiz

AA’nın yer verdiği habere göre; Huzurevi sakinlerinin bilgi ve tecrübelerinin kendileri için oldukça önemli olduğunu söyleyen Kurum, şu sözlere yer verdi:

"Benim de her ilde bu süreçte bir hikayem var. 81 ile gitmiş bir kardeşinizim, evladınızım. O illerde depremlerde, sellerde, heyelanlarda milletimiz için hep mücadele ettim. Milletimizin her anında hep yanında olmaya çalıştım. Söz verdim, o sözleri hep tutmanın gayreti içerisinde oldum. Şimdi de inşallah 39 belediye başkanımla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bu hizmetlere 'Sadece İstanbul' diyerek devam edeceğiz. Tek derdimiz İstanbul olacak, milletimizin sorunları olacak."

Murat Kurum

Şehrin iki yakasında da yaşam merkezleri yapacağız

İstanbul'un iki yakasında yaşam merkezleri kurarak yaşlılara daha konforlu bir yaşam sunmayı planlayan Murat Kurum, bir huzurevi ziyaretinde bulundu. Huzurevindeki güzel ortamı takdirle karşılayan Kurum, ziyarette emeği geçen çalışanlara ve İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti. 

Kurum, "İnşallah biz de Büyükşehir Belediyesi olarak İstanbul’un iki yakasında yaşam merkezi dediğimiz projelerimizi sizlere sunacağız. Burada vakit geçireceksiniz. Bu tesislerde spor yapacaksınız, eğleneceksiniz, kitap okuyacaksınız, müzik dinleyeceksiniz, eğitimlere katılacaksınız." diye konuştu.

Laf değil eser inşa ettik

Yaşlılar için maddi ve manevi her türlü desteği sağlayacaklarını belirten Kurum, "Sizlerle birlikte yol yürümek bizim için bir şeref, bir onur vesilesi olacak. Hem maddi hem manevi her türlü desteği yaşlılarımıza Büyükşehir Belediyesi olarak sunacağız. Bu manada kendinizi hiç yalnız hissetmeyeceksiniz. Biz, sizin hep yanınızda olacağız. İlçe belediye başkanlarımla Büyükşehir Belediyesi olarak size bir telefon kadar uzakta olacağız. Sizi hiç kimsenin üzmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu motivasyonla gece gündüz çalışacağız. Daha önce 25 yıllık iş hayatımda hep çalıştım, ürettim. Laf değil eser inşa ettik, eser ürettik. Bu anlayışla, tevazuyla, samimiyetle, gayretle çalışacağız." dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal