Murat Kurum yanıt verdi: Ekrem İmamoğlu ile ortak yayına çıkacak mı?

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum katıldığı bir canlı yayın programında kendisine yöneltilen "CHP'nin İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile karşı karşıya gelir misiniz? Onunla ortak yayına çıkar mısınız?" sorularına Kurum’dan net yanıt geldi. İşte detayları…

20.03.2024-10:01 - (Son Güncelleme: 20.03.2024-17:03)

31 Mart yerel seçimine çok kısa bir süre kaldı. Çok sayıda siyasi parti ve aday rakiplerini geride bırakmak için ter dökmeye devam ediyor. Kuşkusuz, en çok merak edilen ve gözlerin olacağı şehirlerde; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerde olacak.

‘‘Vaatlerini hatırlamıyor!’’

Murat Kurum yanıt verdi: Ekrem İmamoğlu ile ortak yayına çıkacak mı?

İstanbul’da anketlerde önde olduğu görülen Murat Kurum, katıldığı bir canlı yayın programında, rakibi İmamoğlu ile ortak canlı yayına katılıp katılmayacağı yönünde sorular yöneltildi. Kurum’da şu şekilde yanıtladı: ‘‘İstanbul'u benimle konuşamazlar, vaadini hatırlamayan biri benimle ne konuşabilir?" 

‘‘Benimle konuşamaz’’

Kurum açıklamasının devamında: ‘‘Konu İstanbul olmayacak, konu İstanbul'un sorunları olmayacak. Çünkü İstanbul'un sorunlarını bilmiyor ki, sorunlardan haberi yok. Haberi olmadığı için bunları benimle konuşamaz.’’

‘‘81 ildeki bütün belediyelere hakimim!’’

Murat Kurum yanıt verdi: Ekrem İmamoğlu ile ortak yayına çıkacak mı?

Rakibi İmamoğlu’nun vaatlerini hatırlamadığını ve İstanbul sorunlarından bihaber olduğu aktaran Kurum, ‘‘Ben 81 ilin belediyesini yöneterek buraya geldim. 81 il bize bağlıydı. 1372 belediyede nerde ne yapıldığını sorun bana 81 ilde söyleyeyim size’’ şeklinde konuştu.

Kurum seçim anket sonuçlarını paylaştı!

Öte yandan Murat Kurum, seçime günler kala İstanbul'daki son anket sonucunu canlı yayında paylaştı. Yarışı önde götürdüklerini ifade eden Kurum, "Anketlerde biz 1,5 2 puan öndeyiz ve üstüne koya koya gidiyoruz’’ açıklamasında bulundu.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal