Murat Kurum seçim sonrası ilk kez konuştu: ‘Çalışmaya devam edecek, üzerimize düşeni yapacağız’

Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, seçim sonrasında ilk kez açıklamalarda bulundu. Kurum, seçimin sonucuna saygı duyduklarını dile getirerek, ‘Çalışmaya devam edecek, üzerimize düşeni yapacağız’ dedi.

01.04.2024-01:23 - (Son Güncelleme: 01.04.2024-01:32) Murat Kurum seçim sonrası ilk kez konuştu: ‘Çalışmaya devam edecek, üzerimize düşeni yapacağız’

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile beraber açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, seçim sonuçlarıyla ilgili olarak, "Yine milletimizin yanında olacağız" dedi.

‘Üzerimize düşeni yapacağız’

Akşam’ın yer verdiği habere göre; Murat Kurum’un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

‘’Ben bizi her bir vatandaşımız bu süreçte samimi duygularla bağrına bastı. O yüzden tüm İstanbullu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 90 gündür evinden işinden feragat eden tüm teşkilat mensuplarımıza, benimle birlikte yol yürüyen bu hayal için çalışan çabalayan her bir çalışma arkadaşıma teşekkür ediyorum.

İstanbul'un Muradı, İstanbullular için çalışmaya devam edecek. Milletimiz bizi nerede görmek istiyorsa orada olacağız, üzerimize düşeni yapacağız.

Murat Kurum seçim sonrası ilk kez konuştu: ‘Çalışmaya devam edecek, üzerimize düşeni yapacağız’

Biz yine sokaklarda olacağız, biz yine milletimizle olacağız. İstanbul'un iyiliği için Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Daha iyi hazırlanacağız, çalışmaya devam edeceğiz.

Gece gündüz milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.

Yarından itibaren yine milletimize gideceğiz. Seçilen belediye başkanlarımızı, Meclis Üyelerimizi, muhtarlarımızı tebrik ediyor. Sizleri saygı ve hürmetle selamlıyorum.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal