Murat Boz ve Tuba Büyüküstün’den aşk iddialarına yanıt geldi! Murat Boz iddiaları reddetti

Ünlü şarkıcı Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İkili hakkında çıkan aşk iddialarına karşı ilk yanıt Tuba Büyüküstün’den geldi. Murat Boz haklarında çıkan iddiaları reddetti.

20.07.2022-15:03 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-15:03) Murat Boz ve Tuba Büyüküstün’den aşk iddialarına yanıt geldi! Murat Boz iddiaları reddetti

'Another Self' dizisinde başrolü paylaşan Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bir internet sitesinin yayınladığı haber ile ortalık bir anda karışırken aşk iddiaları hakkındaki ilk açıklama Tuba Büyüküstün’den geldi. Olay hakkında açıklama yapan Murat Boz aralarında aşk olmadığını söyledi. 

Murat Boz’dan yanıt geldi

Önceki gün İstanbul’daki bir AVM'de görüntülenen Murat Boz’a aşk iddiaları hakkında bir soru yönelten muhabirlere yanıt verdi.

Murat Boz Tuba Büyüküstün Aşk Mı Yaşıyor

 Muhabirlerin “Tuba Büyüküstün ile ilişki yaşadığınız doğru mu?” sorusunda yanıt veren Murat Boz, "Öyle bir şey yok. Biz çektiğimiz dizinin setinde tanıştık ve arkadaş olduk. Tıpkı ekipteki diğer oyuncu arkadaşlarımız gibi. Gerçekten çok iyi bir ekip olduk. Hala da dizi ekibiyle doğum günlerinde buluşup görüşüyoruz. Hiç kopmadık. Tuba ile de sadece arkadaşız." dedi.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal