02.05.2018-11:51 (Son Güncelleme:26.04.2024-12:31)


1

Oyuncu Aslı Enver ve şarkıcı Murat Boz iki buçuk yıl önce başlayan aşklarını dolu dizgin yaşarken camiada herkesi kendilerine hayran bırakmışlardı.



2

Örnek olarak gösterilen çift 2017'nin mayıs ayında Murat Boz'un Eser Yenenler'in verdiği partiye 'işte benim stilim' yarışmasında ünlenen Nihal-Bahar Candan kardeşler ile katılması magazin gündemine bomba gibi düşmüş, Aslı Enver ilişkiyi sonlandırmıştı. Çift ayrılığa 2 ay dayanıp tekrar barışmışlardı.



3

Ancak Aslı Enver sevgilisiyle bir şartla barıştı. Enver evlenmek aile kurmak şartıyla Boz'a geri döndü.



4

İlişkiye bir süre daha bu şekilde devam eden Murat Boz sevgilisini daha fazla oyalamak istemeyerek evliliğe hazır olmadığını Aslı Enver'e söyleyince olanlar oldu.



5

İddiaya göre Aslı Enver sinirlerine hakim olamayarak Levet'te birlikte yaşadıkları evde olay çıkartmış. Enver evde eline ne geçtiyse Boz'a fırlatmış. Boz ise kurtuluşu kendini odaya kapatmakta bulmuş.



6

Ünlü oyuncu O gün apar topar evi terk etmiş. Daha sonra araç yollayarak eşyalarını toplatmış.



7

Bir süre çıkan haberlere sessizliğini koruyan ikilinin ne yapacağı merak konusu olmuştu. İlk hamle Aslı Enver'den geldi. Güzel oyuncu eski sevgilisine ait fotoğrafları sosyal medya hesabından sildi ve Boz'u takibi bıraktı.



8

Bu olaydan sonra çok geçmeden Murat Boz'da Enver'e ait tüm fotoğrafları kaldırarak takibi bıraktı.



9

Basına ilk açıklamada şarkıcı Murat Boz'dan geldi. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Boz iddiaları doğruladı.



10

Murat Boz yaptığı açıklamada ''Ayrılık doğru... Çıkan haberler doğru. Yürütemedik ve bitti. Aslı benim için çok değerli bir insan. Çok şey söyleniyor ama bunlar iki kişi arasında olan çok özel şeyler. Böyle olması gerekiyormuş. böyle oldu. Bu kadar... Bununla ilgili söyleyecek çok fazla bir şey yok'' dedi.



11

Ayrılık sonrası Aslı Enver sosyal medya hesabını aktif hale getirip sık sık fotoğraf paylaşarak mutlu olduğunu ve hayatın devam ettiğini takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.



12

Şarkıcı Murat Boz ise ayrılık sürecinde çok yıprandığını dile getirerek. Çareyi Uzak Doğu'ya tatile gitmekte buldu.



13



14



15



16



17



18

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr