Murat Boz Bahar Candan İle Geçirdiği Kaçamak Gecesini Anlattı!

Ünlü şarkıcı Murat Boz geçtiğimiz akşam kaçamak gecesi ile alakalı açıklama yaptı. Candan kardeşler ile bir mekanda eğlenen Boz'un medyayı yalanlar açıklamaları

06.05.2017-00:03 - (Son Güncelleme: 06.05.2017-00:00) Murat Boz Bahar Candan İle Geçirdiği Kaçamak Gecesini Anlattı!

Murat Boz ve Eser Yenenler geçtiğimiz akşam Candan kardeşlerle bir mekanda sabaha kadar eğlendikten sonra geceyi ayrı ayrı mekandan çıkarak bitirmişlerdi. Şu sıralar Aslı Enver ile birlikteliğinde çalkantılı günler geçirdiği edilmesi akabinde yalnız başına bir mekana gitmesi Eser Yenenler ile karşılaşması ve sonrasında Candan kardeşler le geceyi geçirmesi adeta iddiaları doğrulattı. Candan kardeşler bilindiği üzere 'İşte Benim Stilim' isimli moda programında üne kavuşmuşlar isimlerdi. Sabaha kadar süren eğlence akabinde Murat Boz'un mekanı yalnız terkettiği gözlemlenirken, sahilde yalnız bir yürüyüşün akabinde Eser yenenler ile birlikte Yenenler'in evin gittiği gözlemlendi. Yaşanan bu uzun gece sonrasında tüm gözler Boz'a çevrilmişti. Bahar Candan ile aşk yaşadıkları sosyal medyadaki yerini aldı bile. Konu ile alakalı yakışıklı şarkıcı son dakika açıklama yaptı ve hakkında 'ihanet' iddialarını yalanladı. 

MURAT BOZ AÇIKLADI

İkili eve girdikten sonra beraber eğlendikleri 3 kadının da yanlarına gittiği gözlemlenirken, evden çıkış zamanlarında kameralar tarafından farkedilmesi akabinde de büyük şok yaşadıkları kameralara yansıdı. Murat boz ise konu ile alakalı geçtiğimiz gün açıklama yaptı ve Bugün hakkımda çıkan 'ihanet' haberleri tamamıyla gerçek dışıdır. İhanet söz konusu değildir. Tanıdığım, tanımadığım bir çok insanın bulunduğu bir ortamda bulunmaktan başka öte bir durum yoktur" dedi. 

CANDAN KARDEŞLER STİL'DEN ÇIKMA

İşte Benim Stilim isimli yarışma programına katılan Candan kardeşler sonrasnda fenomen hale gelmiş ve milyonlar kardeşlerin konuşmalarını taklit etmişlerdi. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal