Mükemmel Eşleşme 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mükemmel Eşleşme 3. bölüm fragmanı izle!

TRT1 ekranlarında yeni başlayan dizi Mükemmel Eşleşme 2. bölüm ile ekran karşısına geçerken izleyiciler 3. bölüm fragmanı için araştırmalara başladı. Heyecanın doruklarda olduğu son bölümde izleyiciler yeni bölümde neler olacağını merak etmektedir. Mükemmel Eşleşme 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mükemmel Eşleşme 3. bölüm fragmanı haberimizde yer almaktadır.

24.07.2022-11:05 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-11:05) Mükemmel Eşleşme 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mükemmel Eşleşme 3. bölüm fragmanı izle!

Romantik komedi olarak ekranlara gelen yeni dizi Mükemmel Eşleşme 2. bölümünü geride bıraktı. Kısa sürede izleyicilerden yoğun ilgi gören dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kavuk yer alırken senaryosunu kaleme alan isim ise Birol Güven'dir. TRT1 ekranlarının yeni dizisi Mükemmel Eşleşme 3. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte, heyecanla beklenen 3. bölüm fragmanı haberimizde...

Mükemmel Eşleşme ne zaman, saat kaçta? 

TRT1 ekranlarında yayınlanan Mükemmel Eşleşme dizisinin ilk bölümü 16 Temmuz 2022 tarihinde izleyici ile buluştu. Her hafta Cumartesi günü ekranlarda olan dizinin 3.bölümü ise 30 Temmuz 2022 tarihinde TRT1 ekranlarında olacaktır. 

Mükemmel Eşleşme 3. bölüm fragmanı 

Tüm heyecanıyla yeni bölümü beklenen Mükemmel Eşleşme dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Mükemmel Eşleşme 3. bölüm fragmanını izlemek isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=yEoP2cJGf54 bu adres üzerinden ulaşabilir. 

Mükemmel Eşleşme 3. bölüm fragmanı

Mükemmel Eşleşme oyuncuları 

Ahmet Kayakesen - Kerem.

Gizem Sevim - Pınar.

Asuman Dabak - Firuze.

Volkan Severcan - Necati.

Eylül Öztürk - Irmak.

Ayşen Sezerel - Sevinç

Ayhan Taş - Cevat.

Ayşegül Günay - Fadime

Cem Zeynel Kılıç - Ahmet

Goncagül Sunar - Meral

Damla Alibeşe - Mevsim

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal