Mükemmel Bir Cilt İçin Karbonat

Karbonat, birçok cilt sorununun tedavisinde kullanılabilir. Bu joker madde, içeriğindeki partiküllerin aşındırıcı hareketleri nedeniyle cildi ölü hücrelerden kurtarır. Pudramsı madde, aşırı tahriş olmaksızın güvenli bir şekilde cildi temizler.

03.04.2019-16:03 - (Son Güncelleme: 03.04.2019-15:47) Mükemmel Bir Cilt İçin Karbonat

Karbonat, ölü hücrelerin cildin yüzeyinden kalkması ile yeni hücrelere zemin hazırlar; bu süreçte deri altındaki yeni hücre gelişimlerine zarar vermez. Cildinizin kalitesini yükseltip ışıldamasını sağlamak istiyorsanız, ev yapımı tedavi yöntemlerini denemelisiniz.

KARBONAT VE SU

Karbonat, yüzünüzü ölü hücrelerden kurtarıp fazla kiri ve yağı temizleyerek akne oluşumunu önler, yüzünüzdeki tıkalı gözenekleri açar. Ev yapımı karbonatlı arındırıcı yapabilmek için biraz karbonatı ılık su ile karıştırıp macun haline getirin, yüzünüze uygulayın ve yavaş, dairesel hareketlerle masaj yapın. 15 dakika sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın.

KARBONAT VE ÖĞÜTÜLMÜŞ YULAF

Karbonat ve öğütülmüş yulaf kombinasyonu, güçlü bir yüz temizleyicisi olabilir. Yulafı eşit miktardaki su ve karbonata katmanız gerekiyor. Öğütülmüş yulaf, su-karbonat karışımının yaklaşık 1/6’sı kadar olmalı. Hafif, dairesel hareketlerle yüzünüze uygulayın. Bu kombinasyon, yüzünüzü ölü hücrelerden arındıracak ve hatta göz altı torbaları gibi problemlerden bile kurtulmanızı sağlayacak. Ancak karışımı göz altlarınıza sürdüğünüzden emin olun; gözle temasından kaçının. Son olarak yüzünüzü ılık su ile yıkayın – iyileşmeyi göreceksiniz.

KARBONAT VE LİMON

Karbonat ve limon karışımı, cildinizi ölü hücrelerden arındırdığı gibi, yaş lekelerini azaltıp fazla yağı da temizleyebilir. Bu karışımı hazırlamak için 2 yemek kaşığı karbonat ile 2 yemek kaşığı esmer şekeri bir kaba koyun, ¼’ünü limon suyu ile doldurun. Malzemeleri iyice karıştırın, yüzünüzü yıkayın ve karışımı ıslak cildinize uygulayın. 10 dakika boyunca bekletin ve yüzünüzü ılık su ile yıkayın.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal