25.03.2024-11:48 (Son Güncelleme:25.03.2024-11:48)


1

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'da yarışmacı Poyraz'ın bir ailenin evine girip hırsızlık yapması çok konuşulmuştu. Olayla ilgili açıklama yapan Acun'un Poyraz'ın cezasında indirime gitmesi ve 'Hırsızlık değil bu yaptığın' demesi sonrasında usta oyuncu Müjdat Gezen sert çıktı.



2

Ilıcalı'ya tepki gösteren Gezen "Bence +18 rakamını bu programa koymalılar" sözleriyle ateş püskürdü.



3

Survivor'da geçtiğimiz bölümlerde Poyraz'ın yaptığı hırsızlık gündem olmuştu. Acun Ilıcalı, kendisinin araya girmesiyle sorunun halledildiğini ve Poyraz'ın 10 ödülden yararlanamayacağını duyurmuştu.



4

Usta oyuncu Müjdat Gezen, programa damga vuran olayla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.



5

"Bence +18 rakamını bu programa koymalılar, bu örnekler iyi örnekler değil" diyen Gezen, hırsızlık olayının normalleştirilmesine tepki gösterdi. Müjdat Gezen'in açıklamasından satır başları:



6

"Geliyor oradan içki çalıyor, yemek çalıyor, konserve çalıyor. Geliyor bazı arkadaşlarıyla paylaşıyor onu filan... Acun Ilıcalı'da bunu tespit ediyor ve 10 yemek gibi bir ödülden onu mahrum ediyor. Ceza veriyor yani sonra cezasını düşürüyor filan... Buraya kadar pek bir şey yok, güzel de giden bir program ama Acun'un sonrada bir konuşması var. 'Hırsızlık değil bu yaptığın' diyor. Çocuk başkasının evine giriyor, adamın silahı da varmış, adam evde değilmiş.



7

Acun, adamı herhalde tatlı dille, başka şeylerle bağlıyor. Polis araya girmeden veya girdikten sonra hallediyor. Biz bundan şunu mu anlamalıyız; Açlık insana hırsızlık yaptırır. Toklar bu ülkede aslında büyük hırsızlıklar yapıyor.



8

Bence +18 rakamını bu programa koymalılar, bu örnekler iyi örnekler değil. Eğlenceli, spora dönük şampiyonlar yarışıyor filan ama netice itibarıyla buradaki yanlışların üzerinde durmak lazım."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr